Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι πατριδοκάπηλοι διαγραφέντες της ΝΔ

Οι πατριδοκάπηλοι διαγραφέντες της ΝΔ

Όλοι εκείνοι οι διωγμένοι κλωτσηδόν από τη ΝΔ του Μητσοτάκη, καλό θα είναι, πριν αρχίσουν να παριστάνουν τους τιμητές των πάντων με ένα φαντασιακό «εθνόμετρο», να κάνουν πρωτίστως την αυτοκριτική τους.

Ένας απ΄αυτούς είναι και ο γνωστός Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος εκδιώχθηκε και δεν έφυγε οικιοθελώς από τη ΝΔ (και έχει τεράστια σημασία αυτό). Αναφερόμενος, λοιπόν, στην περίπτωση της διαγραφής από τη ΝΔ (και) του αντιπεριφερειάρχη της Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, ο Κρανιδιώτης έγραφε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο φεουδάρχης γόνος έσπευσε να τον διαγράψει. Βλέπετε, στη μεταλλαγμένη ποταμίσια Ν.Δ. μπορείς να είσαι παιδεραστής. Δεν θα διαγραφείς. Απλά θα μπεις λίγο στην άκρη ώσπου να ξεμπερδέψεις από τους μολδαβικούς άθλους σου, αν ξεμπερδέψεις. Εκλεκτικές συμπάθειες. Οι σκληροί πατριώτες, οι οποίοι λένε με ευθύτητα αυτό που είναι λαϊκή πεποίθηση, δεν γίνονται ανεκτοί».

Είναι σαφής ο υπαινιγμός του Κρανιδιώτη για την περίπτωση του κατηγορούμενου για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκου, Νίκου Γεωργιάδη, του πρώην γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ. Ένας Γεωργιάδης, ο οποίος πρόλαβε να ανακοινώσει ότι παύει άμεσα να παρέχει τις υπηρεσίες του στη ΝΔ, χωρίς η τελευταία να πει το παραμικρό για την κραυγαλέα περίπτωσή του.

Το ερώτημα που αυτομάτως τίθεται είναι το εξής: Γιατί ο Κρανιδιώτης δεν παραιτήθηκε από τη ΝΔ όταν είδε ότι αυτή δεν είχε το σθένος να διαγράψει τον Γεωργιάδη ή έστω (αφού υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας) να δηλώσει ξεκάθαρα ότι αυτός τίθεται εκτός του κόμματος μέχρι να διαλευκανθεί δικαστικώς η υπόθεσή του; Αντ΄αυτού ο Κρανιδιώτης προτίμησε να παραμείνει στη ΝΔ, στην οποία θα βρισκόταν ακόμη αν δεν αποφάσιζε η ηγεσία της να «τον σουτάρει» με συνοπτικές διαδικασίες.

Επειδή και από τον συγκεκριμένο τύπο είναι πολύ πιθανόν να δούμε να κουνάει το δάχτυλο του στο άμεσο μέλλον, μιλώντας για την «ανάγκη σύστασης ακραιφνούς δεξιού πατριωτικού κόμματος», ας αναλογιστούμε την πολύχρονη συνεισφορά του στην συντήρηση της πολιτικής απάτης που λέγεται «δεξιά πτέρυγα» της ΝΔ, με σαφή σκοπό τον εγκλωβισμό πατριωτών στο πατριδοκάπηλο αυτό κατασκεύασμα του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή.

Και αφού το αναλογιστούμε, ας τον αφήσουμε στην πίκρα του ως διαγραμμένο από τη ΝΔ του «φεουδάρχη γόνου»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-patridokaphlia-twn-diwchthentwn-apo-th-nd#ixzz46FjZyiY9

Exit mobile version