Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΚ: Βιασμός ανηλίκου στο “Hot Spot” της Χίου από λαθρομετανάστη

ΣΟΚ: Βιασμός ανηλίκου στο “Hot Spot” της Χίου από λαθρομετανάστη

Για τον βιασμό ενός 13χρονου Αφγανού μέσα στο στο hot spot της ΒΙΑΛ κατηγορείται ένας 29χρονος ομοεθνής του, ο οποίος πλέον κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομία της Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και ο δράστης συνελήφθη έπειτα από καταγγελία του θύματος, ενώ του απαγγέλθηκε κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πάντως, όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην τοπική ιστοσελίδα Politischios.gr, ο συλληφθείς δεν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές όσο χρονικό διάστημα βρίσκεται στη Χίο, γεγονός που βεβαίωνει ότι οι αρχές δεν μπορούν να προβλέψουν τι εγκληματικότητα θα παράξει η ισλαμοποίηση της Ελλάδος.

«Είναι ένα περιστατικό που αντιμετωπίσαμε άμεσα και πράξαμε όσα ορίζει ο νόμος. Αυτή τη στιγμή προέχει να προχωρήσει η διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων ασύλου προκειμένου το κέντρο να αποσυμφορηθεί και η κατάσταση να ομαλοποιηθεί», ανέφερε στέλεχος της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά στο νησί βρίσκονται σήμερα 2.017 λαθρομετανάστες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/biasmos-anhlikou-sto-hot-spot-ths-chiou-apo-lathrometanasth#ixzz46J019sZa

Exit mobile version