Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα τραγελαφικό κνίτικο «παιδομάζωμα» στην Θέρμη

Ένα τραγελαφικό κνίτικο «παιδομάζωμα» στην Θέρμη

Το Σάββατο 16-4 Συναγωνιστές έγιναν μάρτυρες ενός τραγελαφικού συμβάντος, όταν διαπίστωσαν με έκπληξη ότι μια ομάδα περίπου 5 μελών της ΚΝΕ οργάνωσε παιδότοπο στην κεντρική πλατεία της Θέρμης στον οποίον έστησαν οθόνη όπου μια ολιγομελής ομάδα παιδιών του Δημοτικού καλούνταν να απαντήσουν σε ερωτήσεις πολιτικής κομμουνιστικής προπαγάνδας.

Μια εκφωνήτρια της ΚΝΕ σε ρόλο κομισάριου εκπαιδευτικού καθοδηγούσε τις απαντήσεις των παιδιών, όταν η ίδια δεν μπορούσε ούτε να διαβάσει τις ερωτήσεις. Φυσικά ή όλη εικόνα με συνθήματα του τύπου «σκοτώνονται οι λαοί για τ’αφέντη το φαΐ» και άλλα τέτοια τραγικά θα ήταν τουλάχιστον γελοία αν δεν απευθύνονταν σε ανήλικους μαθητές (ευτυχώς ελάχιστους) όμως το γεγονός ότι από τις τάξεις αυτής της παρακμιακής οργάνωσης πέρασαν τα σημερινά μέλη της Κυβέρνησης αναγάγει το γεγονός σε εξόχως σοβαρό, τόσο όσον αφορά το παιδομάζωμα για το οποίο κατηγορούσαν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όσο και για τους άχρηστους Κυβερνώντες που παράγει και οι οποίοι οδηγούν την Πατρίδα μας στον όλεθρο.

Εν κατακλείδι, ο Ελληνικός Λαός θα πρέπει να καταλάβει ότι τόσο οι πρώην Κνίτες όσο και οι νεοφιλελεύθεροι-ανοργάνωτοι δήθεν πατριώτες της ΟΝΝΕΔ δεν μπορούν να καταφέρουν τίποτα περισσότερο από το να ρημάξουν την Ελλάδα. Οι Έλληνες Εθνικιστές θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ena-tragelafiko-knitiko-paidomazoma#ixzz46J9HRQME

Exit mobile version