Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι λαθρομετανάστες έφεραν τον πόλεμο στην Αθήνα: Ιρανός μαχαίρωσε και σκότωσε αφγανό!

Οι λαθρομετανάστες έφεραν τον πόλεμο στην Αθήνα: Ιρανός μαχαίρωσε και σκότωσε αφγανό!

Άμεσα απάντησαν οι κατατρεγμένοι «πρόσφυγες» στις συνεχείς και μάλιστα δια φυλλαδίων στη γλώσσα τους, εκκλήσεις της αντεθνικής κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ ώστε να σεβαστούν τους νόμους της χώρας μας: μετά τα δεκάδες σοβαρά επεισόδια σε όλα τα hot spots ήρθε και η πρώτη δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας!

Συγκεκριμένα, δύο «πρόσφυγες» οι οποίοι φιλοξενούνταν στο κέντρο του Ελληνικού, ένας Ιρανός και ένας Αφγανός, λογομάχησαν έντονα το βράδυ της Κυριακής και αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τον παραδοσιακό ισλαμικό τρόπο: τα μαχαίρια καθόρισαν ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο.

Ο αφγανός τραυματίστηκε θανάσιμα από τον Ιρανό, ο οποίος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Οι λόγοι για τους οποίους η είδηση της δολοφονίας δημοσιοποιείται δύο ημέρες μετά το συμβάν, οφείλονται όπως καθένας αντιλαμβάνεται, στην αναγκαιότητα της συνέχισης της προπαγανδιστικής τακτικής των «ανθρωπιστών» και «αλληλέγγυων», που έχουν γεμίσει την Πατρίδα μας με αμέτρητους εγκληματίες που καταλύουν κάθε έννοια στοιχειώδους έννομης τάξης!

Παρά ταύτα, δεν συντρέχει κατά τους εξουσιαστές μας, λόγος ανησυχίας.

Ο δράστης άλλωστε, θα είναι ενδεχομένως σύντομα στο hot spot της γειτονιάς σας, αλλά μη λησμονείτε πως πέρασε πολλά για να φθάσει στην Ελλάδα και συνεπώς, κατά τη διεθνιστική λογική του παραλόγου, δικαιολογείται!

Διαβάστε επίσης: Βιασμός ανηλίκου στο “Hot Spot” της Χίου από λαθρομετανάστη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mathhma-polufuletikou-sebasmou-iranos-machairwse-kai-skotwse-afgano-sto-ken#ixzz46J9yEfYU

Exit mobile version