Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πιάνει δουλειά το “Εθνικό Συμβούλιο κατά του ρατσισμού”

Γράφει ο Αντίοχος

Ξεκινά τις επόμενες μέρες τις «εργασίες» του το διαβόητο «Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας», μετά από… πανηγυρική εκδήλωση που διοργανώνει την 20η Απριλίου –λόγω 21ης– στο πάρκο Ελευθερίας.

Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο αυτό ιδρύθηκε σύμφωνα με το νόμο 4356/2015, με αρμοδιότητες «το σχεδιασμό πολιτικών πρόληψης και καταπολέμησης του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, την επίβλεψη της εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας και της συμμόρφωσής της με το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο, την προώθηση και το συντονισμό της δράσης των εμπλεκόμενων φορέων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του φαινομένου, καθώς και την ενίσχυση της συνεργασίας με την κοινωνία των πολιτών στα ζητήματα αυτά».

Κι αν όλα τα παραπάνω τα καταλαβαίνετε ως προαναγγελία διώξεων, καλώς τα καταλαβαίνετε έτσι. Και είναι προφανές, ότι η ενεργοποίηση του εμφανώς κατασταλτικού αυτού οργάνου, έχει άμεση σχέση με την αναμενόμενη όξυνση του λεγόμενου «προσφυγικού» προβλήματος και την ανάγκη φίμωσης του ελληνικού λαού!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pianei-douleia-to-ethniko-sumboulio-kata-tou-ratsismou#ixzz46JPpP4fu

Exit mobile version