Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξυπνάδες Βαρβιτσιώτη: «Ύποπτη η απεργία στα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΝΔ»

Εξυπνάδες Βαρβιτσιώτη: «Ύποπτη η απεργία στα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΝΔ»

Ο απόλυτος εξευτελισμός για τη ΝΔ τα τελευταία 24ωρα, με τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν με την ΟΝΝΕΔ και την απόφαση του Μητσοτάκη να την διαλύσει, έχει κι άλλες παραμέτρους, οι οποίες περνούν σχετικά απαρατήρητες λόγω του «ντόρου» που έγινε με τα ρεζιλίκια της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ.

Έτσι, πέρασε σχετικά στο απυρόβλητο μια δήλωση του υπευθύνου του οργανωτικού για το επερχόμενο συνέδριο του κόμματος Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι είναι ύποπτο (!) το ότι τα ΜΜΕ κάνουν 48ωρη απεργία κατά την διάρκεια του συνεδρίου. Για την ακρίβεια, ο Βαρβιτσιώτης έγραψε στο Twitter πως «η απεργία των ραδιοτηλεοπτικών μέσων κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Ν.Δ. προκαλεί εντύπωση και υποψίες».

Και όμως, κάτι τέτοιοι τύποι με απολύτως φαιδρή επιχειρηματολογία όχι μόνο είναι υπεύθυνοι για την οργάνωση του συνεδρίου της ΝΔ, αλλά θα είναι και από «τα πρώτα βιολιά» σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βαρβιτσιώτης είναι εκείνο το ανιστόρητο βουτυρόπαιδο που είχε δηλώσει παλαιότερα ότι «είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία»!

Προφανώς με «προίκα» αυτή την δήλωση κέρδισε «με το σπαθί του» μια περίοπτη θέση στη νεοφιλελεύθερη ΝΔ, για την οποία ο κοσμοπολιτισμός και η εθνική αποδόμηση αφορούν τα κύρια χαρακτηριστικά της ιδεολογικής και πολιτικής της γραμμής. Από κει και πέρα, και μόνο το γεγονός ότι υποστηρίζει πως η απεργία των ΜΜΕ γίνεται με σκοπό να «πληγεί» και να «πνιγεί» το συνέδριο της ΝΔ, δείχνει ότι οι επικεφαλής της «ζουν στην κοσμάρα τους». Αφήστε δε, που το ότι γίνεται απεργία των ΜΜΕ κατά την διάρκεια του συνεδρίου μόνο καλό θα κάνει στη ΝΔ, καθώς κανείς δεν θα δει τα νέα ρεζιλίκια που θα λάβουν χώρα σ΄αυτό.

Εσύ, λοιπόν, ξανασκέψου το Μιλτιάδη, αντί να έχεις το νου σου πότε θα ξαναπάς στη Μύκονο, «θεωρητικέ» των κότερων…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/rezilema-barbitsiwth-h-apergia-sta-mme-kata-th-diarkeia-tou-sunedriou-ths-n#ixzz46JVcZDjw

Exit mobile version