Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Απαρατήρητες πέρασαν οι εκλογές στην Συρία από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης. Το αίτημα για διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας αποτελούσε ένα ψευδεπίγραφο αίτημα της «μετριοπαθούς» αντιπολίτευσης και υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, γεγονός που ανάγκασε την κεντρική εφορευτική επιτροπή να δώσει παράταση. Τα παραπάνω δείχνουν την διάθεση ενός ολόκληρου λαού να ξεφύγει από την σημερινή κατάσταση και ότι βρίσκεται πάντοτε κοντά στον ηγέτη του, τον οποίο και επιβράβευσε για τον αγώνα που δίνει για την πατρίδα τους. Παράλληλα, απαλλάχθηκαν από τους λιποτάκτες και ριψάσπιδες, οι οποίοι αντί να υπερασπισθούν τη χώρα τους προτίμησαν τη φυγή, αλλά δυστυχώς για τη πατρίδα μας τους φορτωθήκαμε εμείς. Παριστάνουν τους πρόσφυγες χωρίς όμως να ξεχνούν την ποιότητα τους. Τα γεγονότα που βλέπουμε να εξελίσσονται και την συμπεριφορά τους σε όλη την Ελλάδα, δείχνουν εχθρότητα και αχαριστία στην χώρα που αν και παραβίασαν τα σύνορα της, τους παρέχει προκλητική φιλοξενία.

Ν.Π.

Γιατί το Ισραήλ υποστηρίζει τους ισλαμιστές τρομοκράτες;

Στην Ειδομένη  η κατάσταση παραμένει εκτός ελέγχου, ενώ η άνοδος της θερμοκρασίας και ο συνωστισμός πολλών ανθρώπων σε κακές συνθήκες αυξάνει τον κίνδυνο ασθενειών. Η σιδηροδρομική γραμμή αφού άνοιξε λίγες ώρες από τους φιλήσυχους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, όπως θέλουν να μας πείσουν κυβέρνηση ΜΚΟ και ΜΜΕ, με επιχείρηση της αστυνομίας έκλεισε ξανά. Την καλοσύνη τους οι λαθρομετανάστες την έδειξαν καταστρέφοντας ένα όχημα της ΕΛΑΣ για ασήμαντη αφορμή. Καθίσταται σαφές ότι η απουσία του κράτους ευνοεί τέτοια φαινόμενα, τα οποία μιας και δεν καταστέλλονται στην γέννηση τους θα γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνα. Η δήθεν υπεύθυνη κυβέρνηση, προσπαθώντας να αλλοιώσει την πραγματικότητα, παραμένοντας πιστή στις ιδεοληψίες περί ανθρωπισμού,  ισχυρίζεται ότι η σιδηροδρομική γραμμή θα ανοιγοκλείνει επικαλούμενη πως και στο Καλαί της Γαλλίας, μεταξύ Αγγλίας-Γαλλίας, ανοιγόκλεινε επί επτά χρόνια. Τα χειρότερα έρχονται και οι Έλληνες αν θέλουν τη πατρίδα τους πίσω πρέπει να αντιδράσουν και μάλιστα γρήγορα.

Μ.Κ.

ΣΟΚ: Βιασμός ανηλίκου στο “Hot Spot” της Χίου από λαθρομετανάστη

Ο Σύριζα από κοινού με άλλα  κόμματα, καλύπτουν τις ύποπτες ΜΚΟ, οι οποίες προτρέπουν και εξεγείρουν τους λαθρομετανάστες σε αγαστή συνέργεια με ελληνόφωνους πλουτοκράτες οι οποίοι σπεύδουν να επωφεληθούν οικονομικά, όπως πάντα, αδιαφορώντας αν καταστρέφουν την πατρίδα μας. Ανάμεσα τους βλέπουμε ιδιοτελείς επιχειρηματικές ομάδες δράσης (μπίσνες Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη στην κατασκευή των hot spots, και του τζαμιού στο Βοτανικό), που μόνο δεινά θα φέρουν στους Έλληνες. Προκαλούν αποσταθεροποίηση της χώρας δόλια και κρυφά μιας και δρουν στο παρασκήνιο, επιτρέποντας σε οργανώσεις αλληλέγγυων και αριστερίστικες οργανώσεις να σκάβουν μεθοδικά τα θεμέλια της πατρίδας, που πλέον απειλείται με εθνικό ακρωτηριασμό και μάλιστα σε περίοδο που για τους τύπους και μόνο ονομάζεται ειρηνική.

Σ.Μ.

Το νέο παραλήρημα του κομπλεξικού Φαμπρ και κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-20-apriliou-2016#ixzz46JZjilBP

Exit mobile version