Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ” ΤΗΣ Ν.Δ.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, φροντίζει να ενημερώσει τον Ελληνικό Λαό για τα βρώμικα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος του. 
mitsotakis

ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ 

“Τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας είναι συνολικά 214.000.000 ευρώ. Στις τράπεζες είναι τα 197.000.000 ευρώ. Και βγήκαν όλα τα κανάλια, αυτά της διαπλοκής που δήθεν τον πολεμούν, και θριαμβολόγησαν ότι θα νοικοκυρέψει το κόμμα! 

Το μέσο επιτόκιο σήμερα είναι 5%. Μόνο για το επιτόκιο θέλει 10.000.000 ευρώ το χρόνο. Και είπε ο κ. Μητσοτάκης ότι θα δίνει το 60% της κομματικής επιχορηγήσεως, η οποία είναι λιγότερη από 5.000.000 ευρώ. Είπε δηλαδή ότι θα δίνει 2,5 εκατομμύρια το χρόνο, δηλαδή περίπου το ένα τέταρτο του επιτοκίου.

Τι είπε με απλά λόγια ο κ. Μητσοτάκης; . Είπε προς τον ελληνικό λαό: Δεν θα πληρώσουμε ποτέ τα δάνεια που πήραμε και που πληρώσατε εσείς, κορόιδα Έλληνες.”

“Ο κ. Μητσοτάκης διαφημίζει ότι θα νοικοκυρέψει το κόμμα του, ότι θα ξεχρεώσει 200 εκατομμύρια δίνοντας 2.400.000 ευρώ που είναι το 60 % της κομματικής επιχορήγησης και περίπου 750.000 που είναι αυτά που θα παίρνει από τους Βουλευτές. Δηλαδή, κάτι περισσότερο από 3 εκατομμύρια, όταν μόνο το επιτόκιο είναι 10 εκατομμύρια.

Λέει ψέματα!”…

“H Νέα Δημοκρατία έχει επιδοθεί τελευταία σε μια προπαγανδιστική εκστρατεία εντυπώσεων η οποία προκαλεί μόνο γέλωτα. Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρός της, ο κ. Μητσοτάκης για να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του κόμματος αναφέρθηκε στους μισθούς των Βουλευτών.

Απέστειλε επιστολή ο κ. Μητσοτάκης προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδος, την οποία καταθέτω για τα Πρακτικά, με την οποία λέει ότι πέραν του 10% της κατακρατήσεως του μισθού, θα υπάρχει και ένα 5% της κατακρατήσεως ούτως ώστε να τακτοποιηθούν τα οικονομικά του κόμματος.

Και ερχόμαστε στη γλώσσα των αριθμών, γιατί ο κύριος Πρωθυπουργός προηγουμένως είπε ότι με αυτούς τους ρυθμούς η Νέα Δημοκρατία θα ξεχρεώσει σε ογδόντα χρόνια. Όχι, δεν είναι σωστό. Δεν θα ξεχρεώσει ποτέ και γίνομαι συγκεκριμένος:

Ο μισθός είναι 5.579 ευρώ, χωρίς τις επιτροπές. Αυτό είναι το εκκαθαριστικό που έχω εγώ το οποίο σας καταθέτω και το οποίο ισχύει για όλους.

Το 15% είναι 836 ευρώ, επί εβδομήντα πέντε Βουλευτές μας κάνει  62.763 ευρώ και επί δώδεκα μήνες φτάνουμε στο ποσό των 753.000. Με 750.000 ευρώ το χρόνο δεν εξυπηρετείται δάνειο 200 εκατομμυρίων ευρώ όταν μόνο το επιτόκιό του κατά μέσο όρο είναι 5%. Μόνο το επιτόκιο της Νέας Δημοκρατίας για να ξεπληρώσει το χρέος της είναι 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Επομένως δεν θα ξεχρεώσουν σε ογδόντα χρόνια. Δεν θα ξεχρεώσουν ποτέ.

Θα ήθελα να ξέρω πόσο θράσος χρειάζεται να έχει κανένας να λέει προς τον ελληνικό λαό, προς τον απλό Έλληνα πολίτη που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του ότι αυτός τα χρέη του δε θα τα ξεχρεώσει ποτέ!” 

Αυτά για να μη σας περνάνε για κορόιδα…!!!

Exit mobile version