Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποστομωτική απάντηση Λ. Φουντούλη στην “Εστία” για την παρουσία των Ελλήνων ευρωβουλευτών στο Ευρωκοινοβούλιο

Αποστομωτική απάντηση Λ. Φουντούλη στην “Εστία” για την παρουσία των Ελλήνων ευρωβουλευτών στο Ευρωκοινοβούλιο

Επιστολή – απάντηση του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Λ. Φουντούλη στο δημοσίευμα της “Εστίας” για την απουσία των Ελλήνων ευρωβουλευτών από το Ευρωκοινοβούλιο.

“Αγαπητοί κύριοι,

Διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σας του Σαββατοκύριακου 16 -1 7 Απριλίου 2016 με θέμα “Ευρωβουλευτές σε μόνιμες διακοπές – Τελευταίοι οι Έλληνες σε παρουσίες”, απλά μου επιβεβαιώσατε τον κανόνα. Τον κανόνα που ακολουθούν όλα τα ΜΜΕ. Της εύκολης δημοσιογραφίας που θέλει να κάνει εντύπωση στο αναγνωστικό κοινό και, με ένα εντυπωσιακό τίτλο, “τσουβαλιάζει” τους πάντες.

Είναι φανερό πως αναφέρεστε σε μια ιστοσελίδα η οποία είναι ιδιωτική, ανεπίσημη και δεν ενημερώνεται τακτικά. Εάν θέλατε να κάνετε έρευνα για τους Ευρωβουλευτές, μπορούσατε να παρακολουθήσετε την επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Σε ότι με αφορά, δεν νομίζω να προσπαθήσετε ποτέ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου για να μάθετε για το έργο μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Απλά και εσείς γράφετε, ακολουθώντας τον κανόνα του αποκλεισμού των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή”, μη θέλοντας να μάθει ο Ελληνικός λαός το έργο μας.

Για αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να θέσω κάποια πράγματα υπ’ όψιν σας:

Οι τρεις Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή” από επιλογή δεν ανήκουμε σε καμμία πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλά είμαστε στους μη εγγεγραμμένους. Αυτό σημαίνει πως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε την “γραμμή” της πολιτικής ομάδας, αλλά να ψηφίζουμε ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας μας.

Αυτό σημαίνει περισσότερη δουλειά, εφ’ όσον δεν έχουμε γραμματεία η οποία θα ασχολείται με τις εκθέσεις και τις προτάσεις ψηφίσματος, αλλά θα πρέπει οι ίδιοι να μελετάμε όλες τις εκθέσεις και να προτείνουμε τροποποιήσεις και να αποφασίζουμε τι θα ψηφίσουμε.

Ως μη εγγεγραμμένοι Ευρωβουλευτές επίσης δεν έχουμε τα ίδια προνόμια με τους άλλους Ευρωβουλευτές. Δεν μπορούμε δηλαδή να κάνουμε εκθέσεις, να είμαστε εισηγητές, ούτε καν σκιώδεις. Είναι μία στρέβλωση της λειτουργίας του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και δεν είναι η μόνη που δείχνει πως δεν θέλει το κατεστημένο πολιτικό σύστημα να χάσει τα προνόμιά του.

Παρ΄ όλα αυτά, οι τρεις Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή” είμαστε στην κορυφή μεταξύ των 21 Ελλήνων ευρωβουλευτών τόσο σε παρεμβάσεις στην ολομέλεια, όσο και σε συμμετοχή.

Σας παραθέτω κάποια links για να δείτε ποια είναι η πραγματικότητα.

http://www.mepranking.eu/8/state.php?st=GR&order=RCVOT#ranking

http://www.mepranking.eu/8/state.php?st=GR&order=CRE#ranking

Φυσικά, δεν περιμένω κάποια αποκατάσταση της αλήθειας εκ μέρους σας, αλλά είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε επικοινωνία”.

Λάμπρος Φουντούλης
Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apostomwtikh-apanthsh-l.-fountoulh-sthn-estia-gia-thn-parousia-twn-ellhnwn#ixzz46OrCBXAc

Exit mobile version