Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιάννης Σαχινίδης: «Άλυτα παραμένουν τα μείζονα προβλήματα των Ελλήνων αγροτών» – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην ομιλία του επί του νομοσχεδίου που αφορά τον αγροτικό τομέα, ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης τοποθετήθηκε επί των σχετικών διατάξεων, χωρίς να παραλείψει να θίξει την υποκριτική στάση του ΚΚΕ, όσον αφορά την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων αγροτών.

Ο βουλευτής Πέλλας τόνισε την ανάγκη για προστασία και ενίσχυση των αναγκαστικών συνεταιρισμών, οι οποίοι με το παρόν νομοσχέδιο οδεύουν προς την κατάρρευση.

Ακόμα, με το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου τίθενται εμπόδια στην ανάπτυξη της βιολογικής καλλιέργειας, καθώς οι παραγωγοί δεν έχουν την δυνατότητα για ευρεία διανομή των προϊόντων τους.

Ο Γιάννης Σαχινίδης τόνισε ότι ο εξορθολογισμός των γραφειοκρατικών διαδικασιών όσον αφορά την ασφάλιση των αγροτών, αλλά και η κατάρτιση των νέων που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον παραγωγικό τομέα θα έπρεπε να αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης, με σκοπό την ουσιαστική ανάπτυξη του αγροτικού τομέα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-sachinidhs-aluta-paramenoun-ta-meizona-problhmata-twn-ellhnwn-agrot#ixzz46OsNIChu

Exit mobile version