Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νίκος Κούζηλος στο “Εμπρός”: Ο Πειραιάς και το Λιμάνι ανήκουν ΜΟΝΟΝ στους Έλληνες

Συνέντευξη στον Π. Παναγόπουλο για την εφημερίδα “Εμπρός

Ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής κ. Νικόλαος Κούζηλος έδωσε συνέντευξη στο «ΕΜΠΡΟΣ» μιλώντας χωρίς περιστροφές, για όλα τα προβλήματα που βασανίζουν το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας, και βέβαια τους μετανάστες που το έχουν ουσιαστικά καταλάβει.

 – Κύριε Κούζηλε, θα ήθελα καταρχήν να μου πείτε για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στον Πειραιά, και στο λιμάνι που έχει μετατραπεί σε «hot spot»

Η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά αυτή την στιγμή μόνον με μια λέξη μπορεί να περιγραφεί. ΧΑΟΣ! Υπάρχουν χιλιάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά καταλάβει το λιμάνι, και περιφέρονται ελεύθερα σε όλον τον Πειραιά. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, δεν υπάρχει καμία καταγραφή, αλλά και τίποτα που να τους περιορίζει σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Έτσι τους βλέπουμε να φτάνουν ελεύθερα από το Κέντρο του Πειραιά στην Φρεατίδα στο Πασαλιμάνι, επεκτεινόμενοι μέχρι Δραπετσώνα και Κερατσίνι. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι, από πού πραγματικά έχουν έρθει, αφού οι «έλεγχοι» που γίνονται είναι υποτυπώδεις, και ο καθένας από αυτούς μπορεί να δηλώνει ό,τι του αρέσει. Τα χαρτιά που παρουσιάζουν στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ψεύτικα. Τα περιστατικά ακραίας βίας στην περιοχή του λιμανιού έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα, καθώς σφάζονται μεταξύ τους «για ψύλλου πήδημα». Ένα σοβαρό κράτος, ΑΝ υπήρχε, τουλάχιστον θα έκανε έναν διαχωρισμό κατά εθνότητες, ούτως ώστε να μην συγκρούονται και σφάζονται μεταξύ τους. Το λιμάνι αυτή την στιγμή έχει γίνει ένα γκέτο που «βράζει». Ισλαμιστές από διαφορετικές χώρες γνωρίζονται μεταξύ τους, οργανώνονται και «συντονίζονται». Κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να οδηγήσει αυτό.

– Τι αντίκτυπο έχουν όλα αυτά στους κατοίκους, στους Έλληνες πολίτες στον Πειραιά και στο λιμάνι;

Ο κόσμος φοβάται. Οι κάτοικοι του Πειραιά ζούνε σε ένα καθεστώς μόνιμου τρόμου, καθώς δεν γνωρίζουν πότε θα έρθει η σειρά τους και πότε αυτή η ανεξέλεγκτη βία θα στραφεί μαζικά και προς τους Έλληνες. Μιλάμε και για τις γειτονιές του Πειραιά, όπου οι κάτοικοι δεν είχανε συνηθίσει αλλά και ούτε είχαν ξαναζήσει μια τέτοια μαζική «εισβολή» αλλοθρήσκων. Βασικά σε κανένα μέρος της Ελλάδος δεν είχαμε ξαναζήσει τέτοια περιστατικά. Η χώρα μας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Δεν υπάρχει κράτος. Δεν υπάρχει αστυνόμευση. Αυτή την στιγμή στην περιοχή του λιμανιού, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει μόνον ένα περιπολικό για 500.000 κατοίκους!

– Επειδή ακούγονται πολλά, πείτε μου λίγα πράγματα για το Λιμενικό. Τους αφήνουν οι «άνωθεν» να κάνουν όπως πρέπει την δουλειά τους;

Θα το θέσω λίγο διαφορετικά. Πώς τόσα χρόνια με διαφορετικές ροές, όχι απαραίτητα πάντα μικρότερες, το Λιμενικό έκανε την δουλειά του, και τώρα δεν την κάνει; Πώς τότε μπορούσε και διαχειριζόταν το πρόβλημα, ενώ τώρα όχι; Ας μην κρύβουμε την πραγματικότητα. Αφήσανε τα σύνορα της Χώρας μας «ξέφραγο αμπέλι». Τους είπανε «μην εμποδίζετε, κάνετε μόνον έρευνα και διάσωση, και μην τολμήσετε σε καμία περίπτωση να τους ακουμπήσετε. Θα τους φέρεστε με το γάντι»! Έτσι τώρα βλέπουμε μόνον δύο Λιμενικούς για τις Πύλες Ε2 και Ε3, δηλαδή από τα Κρητικά μέχρι και αυτά που φεύγουνε για Δωδεκάνησα. Μιλάμε δηλαδή για το μισό Λιμάνι.

– Ποιοι είναι αυτοί που εμποδίζουν το έργο των Λιμενικών;

Η υπάρχουσα πολιτική ηγεσία. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι εντολές που έχουν δοθεί, όχι μόνον στους Λιμενικούς, αλλά και στους Αστυνομικούς είναι «μην τους ακουμπάτε. Έχετε το ελεύθερο να τσακίζετε τους Έλληνες όταν διαμαρτύρονται, τους λαθρομετανάστες όμως ΔΕΝ τους ακουμπάτε»! Αν αυτός δεν είναι κατάφορος ρατσισμός, μόνον όμως κατά των Ελλήνων, τότε τι είναι; Όποιος τολμήσει έστω να ακουμπήσει λαθρομετανάστη, πειθαρχικό και μετάθεση! Αυτές είναι η εντολές που έχουν δοθεί προς τις Ένοπλες Δυνάμεις.

– Θα ήθελα να μου πείτε τώρα τι γίνεται στο Σχιστό.

Στο Σχιστό είναι ένα πολύ ωραίο κάμπινγκ. Δεν υπάρχει αστυνόμευση. Σε μια ερώτηση που έκανα προσωπικά εγώ σε αστυνομικούς για το θέμα της φύλαξης, η απάντηση που πήρα ήταν: «Με ποια δύναμη να φυλάξουμε; Εδώ δεν υπάρχουν δυνάμεις να στελεχώσουμε τα Τμήματα, θα βρούμε δυνάμεις να στείλουμε εκεί;»

– Τι θα έπρεπε να κάνουν οι κυβερνώντες για να απαλλάξουν την Ελλάδα και τους Έλληνες από αυτή την μάστιγα που παίρνει πλέον διαστάσεις εφιάλτη;

Καταρχήν θα έπρεπε να κλείσουνε τα σύνορα. Άμα θέλανε θα μπορούσαν να το κάνουν. Αλλά δεν θέλουν. Οι εντολές τους είναι να κάνουν το εντελώς αντίθετο. Να αφήσουν την Ελλάδα αφύλακτη, βορά στα χέρια των εισβολέων. Η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει Σχέδιο Νόμου, το οποίο δίνει λύσεις και απαντήσεις σε όλο αυτό το πρόβλημα. Αλλά φυσικά, δεν θα το φέρουν προς συζήτηση, πόσω μάλλον να εφαρμόσουν κάποια από τα μέτρα σωτηρίας, τα οποία προτείνουμε. Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να το καταλάβουμε; Δεν θέλουν να σώσουν την Ελλάδα. Να την αφανίσουν θέλουν, μαζί και με όλους τους Έλληνες. Δεν μιλάμε πλέον για σχέδιο αλλοίωσης πληθυσμού. Μιλάμε για σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων και αντικατάστασής τους με αλλοφύλους.

– Υπάρχει μια εικόνα για το πόσοι έρχονται, πόσοι φεύγουνε και πού κατευθύνονται;

Κανείς δεν έχει εικόνα. Κανείς δεν γνωρίζει. Και από το Σχιστό κάποιος να φύγει, να πάει σε ένα σπίτι στον Πειραιά, στην Αθήνα, να επιστρέψει στην Χίο, στην Μυτιλήνη, κανείς δεν πρόκειται να τον πάρει χαμπάρι. «Μπάτε σκύλοι αλέστε» είναι η κατάσταση. Αυτό δεν είναι πια κράτος. Δεν θέλουν να είναι κράτος. Το φοβούνται το κράτος με την πραγματική του έννοια. Γιατί αυτοί που κάνουν κουμάντο σε όλα αυτά, είναι παρακράτος. Την Ελλάδα αυτή την στιγμή την κυβερνά το παρακράτος.

– Και μια που μου μιλήσατε για «παρακράτος» θα ήθελα να μου πείτε τι ρόλο παίζουν όλες αυτές οι ΜΚΟ.

Από το 2012 που μπήκε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, ρωτάμε για τις ΜΚΟ. Οι λίγες απαντήσεις που πήραμε, όχι μόνον από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από την ΝΔ, ήταν για γέλια. Γιατί μη το ξεχνάμε. Και η ΝΔ «έχει» ΜΚΟ. Ο ΣΥΡΙΖΑ φθάνει πλέον στο σημείο να μην ελέγχει ούτε τις εισαγόμενες.

– Πόσο χρήμα «παίζει» σε αυτή την υπόθεση, και σε ποιους πηγαίνει;

Μιλάμε για τεράστια «μπίζνα». Φαντασθείτε. Χημικές τουαλέτες, καταλύματα, σίτιση, ύδρευση, ηλεκτρικό, θέρμανση, δωρεάν νοσηλεία και κάποιες άλλες πολυτέλειες που φυσικά δεν απολαμβάνουν δωρεάν οι Έλληνες. Μιλάμε για έναν πακτωλό εκατοντάδων εκατομμυρίων. Πέρασε πρόσφατη τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ αξίας δεκάδων εκατομμυρίων για θέματα στέγασης λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα και στο Λαύριο. Όταν εμείς στην Χρυσή Αυγή φωνάζαμε για τους άστεγους Έλληνες που πεθαίνανε από το κρύο στα παγκάκια, όλοι αυτοί, που τώρα παριστάνουν τους «ευαίσθητους» και τους «φιλάνθρωπους» σφυρίζανε αδιάφορα! Τώρα σκίζονται για το ποιος θα αρπάξει το μεγαλύτερο «κοψίδι».

– Και πάλι ξεκάθαρα θα ρωτήσω για το θέμα των ΜΚΟ. Είναι πράκτορες;

ΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ. Αυτό φαίνεται και στα βίντεο που βλέπουμε μόνο στο διαδίκτυο, γιατί κανένα από τα μεγάλα κανάλια δεν τα παίζει, που όταν οι δημοσιογράφοι τους ρωτάνε από πού είναι και τι ακριβώς κάνουνε, αρνούνται να απαντήσουν, κρύβουν τα πρόσωπά τους και μερικές φορές γίνονται και επιθετικοί. Φυσικά, βρίσκουν και τα κάνουν. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα που δεν κάνουν κουμάντο προδότες, όλοι αυτοί θα είχαν συλληφθεί ή απελαθεί, την στιγμή μάλιστα που είναι βεβαιωμένο ότι κάποια από τα άτομα αυτά μοιράζουν «εμπρηστικά» φυλλάδια, συντονίζουν, μέχρι και υποκινούν ταραχές. Εδώ είδαμε τους Σκοπιανούς να κλείνουν τα σύνορά τους για να προστατέψουν το ψευδοκράτος και τους κατοίκους του από την εισβολή. Τους είδαμε να μπαίνουν μέσα σε Ελληνικό έδαφος παραβιάζοντας τα σύνορα της χώρας μας, και το μόνο μέλημα της κυβέρνησης ήταν πώς να αποκρύψουν και να υποβιβάσουν το γεγονός του διασυρμού. Σε όλα αυτά τα εφιαλτικά προβλήματα, μόνον μια Εθνική Κυβέρνηση θα μπορούσε να δώσει τις ανάλογες, τις πρέπουσες λύσεις. Ας το συνειδητοποιήσουν επιτέλους οι Έλληνες. Ας το καταλάβουν.

Η Ελλάδα χάνεται στα χέρια αλλοφύλων. Αν θέλουμε η Ελλάδα να σωθεί, αν θέλουμε η Πατρίδα μας να επιβιώσει, πρέπει να επιστρέψει ξανά στα χέρια των Ελλήνων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-n.-kouzhlou-sto-empros-o-peiraias-kai-to-limani-anhkoun-monon-st#ixzz46OyzL0FH

Exit mobile version