Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεκίνησαν οι εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου κατά… της Χρυσής Αυγής

Ξεκίνησαν οι εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου κατά... της Χρυσής Αυγής

Η Ελλάδα είναι το μοναδικό κράτος της λεγόμενης «πολιτισμένης δύσης» όπου δημόσιοι οργανισμοί και φορείς διαθέτουν συνδέσμους, όπου συστηματικά καθυβρίζεται η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Σε ένα πραγματικά δημοκρατικό καθεστώς αυτό θα συνιστούσε μέγιστο σκάνδαλο, ικανό να οδηγήσει στην παραίτηση της κυβερνήσεως που θα το εφάρμοζε. Όμως, όπως ήταν ο εύστοχος τίτλος μιας παλιάς ελληνικής ταινίας, «εδώ είναι βαλκάνια», δηλαδή μια μπανανία.

Πραγματοποιήθηκε, μάλιστα, και εκδήλωση χθες με αφορμή την επίσημη πρώτη του «Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας», το οποίο όπως φάνηκε στην πρώτη του εκδήλωση δεν θα ασχοληθεί με τον «ρατσισμό» και την «μισαλλοδοξία», αλλά με την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

Καιρός ήταν, μετά από τόσες αλλεπάλληλες αποτυχίες του συστήματος, μετά από δολοφονίες, πολιτικές διώξεις και συστηματική καθύβριση από τους νταβατζήδες της ενημέρωσης, να δημιουργηθεί και μία συντονιστική επιτροπή για τον αγώνα της κλεπτοκρατίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μέχρι τώρα το καθεστώς απέτυχε οικτρά, αναμένουμε, λοιπόν, το έργο του συντονιστικού οργάνου του.

Στις ομιλίες που παρέθεσαν οι πρώην «αλληλέγγυοι» και νυν γραβατωμένοι κρατικοί κομισάριοι, έγινε σαφές ότι τα παραπάνω λεγόμενά μας δεν είναι καθόλου υπερβολικά. Δεν έγινε λόγος για την οποιαδήποτε διάκριση στην Ελλάδα, που προτίθενται να καταπολεμήσουν. Δεν μίλησαν για τον ρατσισμό, πόσω μάλλον για τον ρατσισμό που βιώνουν οι Έλληνες από το ίδιο το ανθελληνικό κράτος τους. Δεν μίλησαν για την μισαλλοδοξία, δηλαδή για το μίσος ενάντια σε θρησκευτικές ομάδες, πόσω μάλλον για μίσος που θρέφουν οι «πρόσφυγες – επενδυτές» για τον χριστιανικό πληθυσμό της Πατρίδος μας.

Το ζήτημα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ομιλητών ήταν η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής και η καθύβρισή της. Ομιλητές, μεταξύ άλλων, ήταν ο νυν γραμματέας της Κυβερνήσεως, Μ. Καλογήρου, ο οποίος είχε υπάρξει δικηγόρος υπεράσπισης σε δίκη τρομοκρατικής οργανώσεως της αριστεράς και συγκεκριμένα του ΕΛΑ και ο πρώην πασόκος και αρχηγός ΜΚΟ, Κωστής Παπαϊωάννου. Οι εν λόγω κρατικοί «αντιρατσιστές» φρόντισαν ώστε να γίνει αναφορά σε όλα τα σημεία της τερατώδους δικογραφίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, παραλείποντας βεβαίως να μιλήσουν για τις πτυχές της σκευωρίας και την όλη πλεκτάνη που στήθηκε.

Στην εκδήλωση παρέστη και μίλησε εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών, ο Jan Jarab, o οποίος δεν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έχει εναρμοστεί σε σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών, επειδή αυτή αθωώνει την Χρυσή ΑυγήΑντιθέτως ο επίτροπος έσπευσε να συμπληρώσει ότι «υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις στην ελληνική κοινωνία με εξτρεμιστική, ακόμη και ανοιχτά ρατσιστική, ατζέντα κατά των μεταναστών». Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι ο επίτροπος που ήρθε να μιλήσει κατά της Χρυσής Αυγής προέρχεται από την Τσεχία, που είναι μία εκ των πρώτων χωρών που έκλεισε τα σύνορά της.

Αυτό το τελευταίο αποδεικνύει για άλλη μία φορά πως δεν είναι ο «ρατσισμός» που τους πειράζει. Άμα ήταν πραγματικά «αντιρατσιστές» θα κοιτάγανε πρώτα τα κλειστά σύνορα της Τσεχίας και φυσικά τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από το ίδιο το κράτος τους. Αυτό που τους πειράζει είναι ότι η Χρυσή Αυγή μάχεται για την ελευθερία της Ελλάδος και για να πάνε τα λαμόγια φυλακή. Αυτό, φυσικά, δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από την υπερκυβέρνηση ενός προτεκτοράτου στο οποίο έχουν τοποθετηθεί ως τοποτηρητές τα χειρότερα λαμόγια της παγκοσμίου ιστορίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jekinhsan-oi-ergasies-tou-ethnikou-sumbouliou-kata-ths…-chrushs-aughs#ixzz46TJ4lMxh

Exit mobile version