Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λογοκρισία Σύριζα με πρωτοπόρο τον εθνομηδενιστή Παπαϊωάννου: Κήρυγμα μίσους η φράση “να τους πάρετε σπίτι σας”!

Λογοκρισία Σύριζα με πρωτοπόρο τον εθνομηδενιστή Παπαϊωάννου: Κήρυγμα μίσους η φράση “να τους πάρετε σπίτι σας”!

Ο γνωστός εθνομηδενιστής Κωστής Παπαϊωάννου, τον οποίο τόσο οι συγκυρίες του πολιτικού παιχνιδιού, όσο και η ικανότητά του να μεταπηδά από το ένα κόμμα στο άλλο, έφεραν υπεύθυνο σε μια θεσμική θέση από την οποία αυτός θεωρεί ότι μπορεί να ποινικοποιεί ό,τι δεν συνάδει με τις ιδεοληψίες του, ξαναχτύπησε.

Μετά την θρασύτατη επιστολή στην “Καθημερινή”, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η έκφραση “Ισλαμοποίηση της χώρας” πρέπει να ποινικοποιηθεί, επανέρχεται με συνέντευξή του στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, την ανεπίσημη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ και συμπαραστάτρια του κάθε ακροαριστερού και “αντιεξουσιαστή” τρομοκράτη. Για μια ακόμη φορά ο Παπαϊωάννου, με ένα υπερφίαλο ύφος και με εξουσιαστική συμπεριφορά, αρέσκεται στο να παριστάνει τον κριτή και τον τιμητή των πάντων.

Παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα των λεγομένων του. “Είναι πολύ μεγάλο κέρδος το γεγονός ότι πολλοί πολίτες φιλοξένησαν στο σπίτι τους πρόσφυγες και μετανάστες, απαντώντας εμπράκτως στα κηρύγματα μίσους που έλεγαν «να τους πάρετε σπίτι σας». Είμαστε εδώ που είμαστε χάρη στην αλληλεγγύη των πολλών.” Καταρχάς, αναρωτιόμαστε αν ανάμεσα στους “πολλούς πολίτες που φιλοξένησαν στο σπίτι τους πρόσφυγες και μετανάστες”, συγκαταλέγεται και ο ίδιος. Έκανε πράξη τον ανθρωπισμό ή τον επιζητεί μόνο από τους άλλους; Τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του εργάζονται σε θεσμικές κρατικές/κυβερνητικές θέσεις, οπότε ο μισθός τους είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός για να μπορούν να ανακουφίζουν τους “πρόσφυγες”.

Του θυμίζουμε, πάντως, ότι πριν από λίγο καιρό ανάλογο κάλεσμα για “φιλοξενία προσφύγων” στα σπίτια των “αλληλέγγυων” έκανε ο διαβόητος Δημήτρης Τρίμης, από τις σελίδες της συγκεκριμένης φυλλάδας, ώστε να δοθεί μια… αποστομωτική απάντηση στους “ξενόφοβους” και τους “ρατσιστές”. Για να μην επανέλθει στο θέμα αυτό ο Τρίμης θριαμβολογώντας, μάλλον τα αποτελέσματα θα τον απογοήτευσαν…

Όσο για το ότι την έκφραση “να τους πάρετε σπίτι σας”, ο Παπαϊωάννου την θεωρεί ως κήρυγμα μίσους (!) η λύση είναι απλή: Να ποινικοποιηθεί και αυτή η έκφραση για να ικανοποιηθεί η ψυχή του και να καταπολεμηθεί έτσι ο “ρατσισμός”… Άραγε αν προτρέψει κάποιος “να τον πάρεις στο σπίτι σου Παπαϊωάννου”, θα βρεθεί σ’ αυτήν την περίπτωση κατηγορούμενος;

Αναφέρεται, όμως, και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο διακεκριμένος αυτός εθνομηδενιστής. Ανάμεσα σ’ άλλα λέει και τα εξής: “Υπήρξε μια μεγάλη θεσμική αδράνεια, που προξένησε νωθρότητα στους μηχανισμούς καταστολής και στα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και πρωτίστως του πολιτικού συστήματος. Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω επίσης ότι ορισμένοι πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες έδειξαν πέρυσι μια αμφιθυμία απέναντι στην απομόνωση του νεοναζιστικού μορφώματος”.

Να διευκρινίσουμε ότι η έντιμη και νόμιμη πολιτική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν γίνεται με γνώμονα την ευχαρίστηση του Παπαϊωάννου και των ομοίων του. Όσο για τα περί “νεοναζιστικού μορφώματος”, αφού παραβλέψουμε την έλλειψη σεβασμού στην πολιτική επιλογή εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών μας, οι οποίοι επί τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις έχουν καταστήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τρίτη Πολιτική Δύναμη, ας του πούμε ότι το να χαρακτηρίζει ως “μόρφωμα” έναν πολιτικό φορέα κάποιος τύπος, ο οποίος ήταν στο ΠΑΣΟΚ, πήγε στην ΔΗΜΑΡ, σήμερα βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ και αύριο ποιος ξέρει που, αν δεν αποτελεί θράσος και αναίδεια, προκαλεί τουλάχιστον τον γέλωτα.

Αυτά και άλλα πολλά είπε ο Παπαϊωάννου με αφορμή την συνεδρίαση για πρώτη φορά χθες του “Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας”, όπου προφανώς θα συζητήθηκε το πώς θα προχωρήσει η φίμωση κάθε πατριωτικής φωνής και η ποινικοποίησή της.

Τελειώνοντας, εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την απορία μας: τύποι που δεν πιστεύουν στην έννοια του Έθνους, αναρωτιόμαστε γιατί δίνουν τον όρο “Εθνικό” σε μια μάζωξη εθνομηδενιστών, οι οποίοι θέλουν να πολεμήσουν το Ελληνικό Έθνος; Ο όρος “Αντεθνικό” θα ήταν πολύ πιο σωστός και ειλικρινής.

Διαβάστε επίσης: ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: Επιχειρείται η ποινικοποίηση της έκφρασης «Ισλαμοποίηση της Ελλάδας»!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-proklhtikh-epithesh-tou-ethnomhdenisth-papaiwannou-khrugma-misous-h-fra#ixzz46TNxhI9w

Exit mobile version