Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Απαραίτητη για την επιβίωση ενός Έθνους η αυτάρκεια στην Πρωτογενή Παραγωγή – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε επί των άρθρων του νομοσχεδίου «Αγροτικοί συνεταιρισμοί, μορφές συλλογικής οργάνωσης του αγροτικού χώρου και άλλες διατάξεις» στην Ολομέλεια της Βουλής.

Αρχικά, τόνισε την υποκριτική στάση της ΝΔ όσον αφορά τους παραγωγούς αγελαδινού γάλακτος, καθώς επί κυβέρνησης Σαμαρά ήρθησαν οι περιορισμοί για την εισαγωγή γάλακτος από χώρες του εξωτερικού.

Όσον αφορά το βασικό ζήτημα του Σ/Ν, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, ο βουλευτής τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν προσφέρει ουσιαστικές λύσεις για την ανάπτυξη των συνεταιρισμών, καθώς όχι μόνο δεν εντοπίζονται διατάξεις σχετικά με την διοικητική οργάνωση, τον αποτελεσματικό έλεγχο λειτουργίας των συλλογικών δομών και τον δανεισμό των αγροτών, αλλά αντιθέτως προωθείται η διάλυση των εναπομείναντων πρότυπων συνεταιρισμών.

Πέραν των παραπάνω, ο Ηλίας Παναγιώταρος έθιξε την αυξανόμενη ισχυροποίηση του ρόλου των πολυεθνικών εταιρειών στην χώρα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την παραγωγή και διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-aparaithth-gia-thn-epibiwsh-enos-ethnous-h-autarkeia-sth#ixzz46TOekgMM

Exit mobile version