Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο απόλυτος εθνικός εξευτελισμός: ελικόπτερα των σκοπιανών παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο!

Ο απόλυτος εθνικός εξευτελισμός: ελικόπτερα των σκοπιανών παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο!

Το Δελτίο Τύπου από το Τμήμα Ενημέρωσης Τύπου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της 21ης Απριλίου 2016, αποτελεί την ΕΠΙΤΟΜΗ του ραγιαδισμού μιας άθλιας και αντεθνικής κυβέρνησης η οποία βλάπτει σοβαρότατα τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας!

Παραθέτουμε αυτούσιο το εν λόγω Δελτίο Τύπου:

Υπερπτήσεις Ελικοπτέρων ΠΓΔΜ

Δύο ελικόπτερα της ΠΓΔΜ, εισήλθαν στο FIR Αθηνών και πραγματοποίησαν τις ακόλουθες υπερπτήσεις:

Τα ανωτέρω Ε/Π αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.

Με απλά λόγια, μετά τους Τούρκους οι οποίοι κάνουν ότι θέλουν στο Αιγαίο, τώρα και οι σκοπιανοί πήραν στο ψιλό την κυβέρνηση των πανηγυρτζήδων και φιγουρατζήδων, φτάνοντας μέχρι του σημείου να παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο δίχως την παραμικρή αντίδραση του τσίρκου Σύριζα-ΑΝΕΛ!

Καθίσταται πλέον ξεκάθαρο πως η Πατρίδα μας έχει μετατραπεί σε μια ακυβέρνητη πολιτεία των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών, της οποίας οι γείτονες μπορούν ανοιχτά πια να προβαίνουν σε οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας. Υπεύθυνοι γι’ αυτό το αίσχος είναι τόσο η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ όσο και τα υπόλοιπα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.

Η αλήθεια συνεπώς, είναι μία: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-apolutos-ejeutelismos-elikoptera-twn-skopianwn-parabiasan-ton-ellhniko-en#ixzz46Tm1FGOh

Exit mobile version