Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ηπατίτιδα, ψώρα και άλλες λοιμώδεις ασθένειες έχουνε πολλοί από τους 1600 λαθρομετανάστες του Πειραιά. Μια βραδυφλεγής υγειονομική βόμβα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας το οποίο υποτίθεται είναι ο καθρέπτης μιας χώρας. Οι αλληλέγγυοι ασφαλώς για να συνεχίσουν να παριστάνουν τους εθελοντές , με το αζημίωτο, παραδέχθηκαν την ύπαρξη ασθενειών αλλά είπανε ότι είναι υπό έλεγχο. Πώς είναι υπό έλεγχο οι ασθενείς που κοιμούνται στα πεζοδρόμια και στις σκηνές; Με τις 20 χημικές τουαλέτες που έχουν για 1600 άτομα; Πόσο ψέματα θα πουν ακόμη  τον Ελληνικό λαό για να συνεχίζουν την επικερδή μπίζνα τους.

Σπυρίδων Μ.

Έγινε πεδίο μάχης και η “Πέτρινη Αποθήκη” που κρύψανε τους λαθρομετανάστες του Πειραιά

Ίσως και με αυτό τον τρόπο, καταλάβουν κάποιοι ευκολόπιστοι, ότι η επίσκεψη του Πάπα στην Λέσβο ήτανε για το θεαθήναι και για την ενίσχυση του προσωπικού του “πρεστίζ”. Όπως πληροφορηθήκαμε κατά την επιστροφή του στο Βατικανό, ο Ποντίφικας δήλωσε στους Ιταλούς δημοσιογράφους που τον συνόδευαν ότι “δεν θα πρέπει να γίνει καμία πολιτική εκμετάλλευση του ταξιδιού του στην Λέσβο” και για να γίνει πλήρως αντιληπτή η δήλωση του, σε αυτούς που το θεώρησαν ύψιστη τιμή την επίσκεψη στην Ελλάδα, διευκρίνισε: “Δεν μπορεί να υπάρξει καμία πολιτική εκμετάλλευση, από τη στιγμή που τις συμφωνίες ανάμεσα σε ΕΕ και Τουρκία δεν τις γνώριζα καλά, τις είχα διαβάσει μόνον στον Τύπο”. Σαφέστατος ο υπαινιγμός του ώστε να μην υπάρξει παρεξήγηση με την Τουρκία.

Γεωργία Π.

Επετειακό: Τα… «ναζιστικά» κατάλοιπα της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας – Να σπεύσουν άμεσα οι «σύντροφοι» του Σύριζα!

Πρώτα σού δίνουν καθρεφτάκια, μετά σε βάζουν να δουλεύεις για αυτούς, ύστερα παίρνουν τις γυναίκες του λαού σου και τα υπάρχοντα σου, μετά καίνε το χωριό σου και σε βάζουν να πουλάς τα ναρκωτικά τους, αφού έχεις σκοτώσει τα αδέλφια σου από απελπισία για χάρη τους, μετά μαζεύουν το πτώμα σου από την θάλασσα και κλαίνε με σπαραγμό για τον “άδικο” θάνατο σου. Με λίγα λόγια η ιστορία της πολιτισμένης δύσης των παγκόσμιων τοκογλύφων, που στις μέρες μας έγινα οικονομικοί δολοφόνοι κρατών και εθνών. Τώρα ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα μείγμα κοινωνιών χωρίς ταυτότητα και εθνική συνείδηση, σκλάβους και καταναλωτές της παγκόσμιας αγοράς τους. Θα έπρεπε κάποτε να γράψει η ιστορία, ένα βιβλίο με τίτλο η τέχνη του δολοφόνου, αλλά μάλλον θα είναι δύσκολο γιατί ακόμα και αυτά τα βιβλία της ιστορίας που θα διδάσκονται τα εγγόνια σου θα τα έχουν γράψει οι ίδιοι.

Κ.Χ.

Ξεκίνησαν οι εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου κατά… της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-22-apriliou-2016#ixzz46VMP0kkd

Exit mobile version