Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

HXHTIKO NTOKOYMENTO: Τουρκικό περιπολικό πραγματοποιεί παραβίαση των θαλάσσιων συνόρων – Δηλώνουν ότι βρίσκονται σε δικά τους ύδατα!

HXHTIKO NTOKOYMENTO: Τουρκικό περιπολικό πραγματοποιεί παραβίαση των θαλάσσιων συνόρων - Δηλώνουν ότι βρίσκονται σε δικά τους ύδατα!

Το γεγονός συνέβη χθες το πρωί στις Οινούσσες και καταγράφηκε από ψαρά, που έβλεπε το τουρκικό περιπολικό στα ελληνικά νερά και το Ελληνικό να προσπαθεί να το απωθήσει από αυτά.

Επί 12′ οι έλληνες Λιμενικοί αναφέρουν το στίγμα του τουρκικού πλοίου και το καλούν να εγκαταλείψει τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Παίρνουν την απάντηση ότι το στίγμα είναι… σωστό, αλλά τα νερά είναι… τουρκικά!

Στις δε επανειλημμένες ερωτήσεις των ελλήνων λιμενικών να τους πληροφορήσουν ποιον χάρτη χρησιμοποιούν δεν παίρνουν καμία απάντηση.

Πρόκειται για ένα ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο δημοσίευσε η ιστοσελίδα «Αλήθεια» της Χίου, και δείχνει ξεκάθαρα τα σχέδια των τούρκων για αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και των συνόρων στο Αιγαίο, αλλά και σε άλλες περιοχές.

Συνδυάζοντας το συγκεκριμένο γεγονός με την παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου από σκοπιανικά ελικόπτερα δείχνει την κατάντια στην οποία έχει περιπέσει η χώρα από τις πολιτικές των συγκυβερνήσεων του μνημονίου, είτε αυτές ήταν της ΝΔ και του Πασόκ, είτε τώρα με Σύριζα – Ανέλ.

Επιβεβαιώνεται έτσι για άλλη μία φορά και μάλιστα με ηχητικό ντοκουμέντο η Αλήθεια που είπε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην Βουλή, όπου είπε ότι μόνο με την Χρυσή Αυγή η Ελλάδα θα είναι μια ασφαλής χώρα!

Υ.Γ. Αυτή ακριβώς την ώρα είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Τσίπρα με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γιενς Στόλτενμπεργκ, στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα θέσει υπόψη του, άραγε, το συγκλονιστικό αυτό ηχητικό ντοκουμέντο, η για άλλη μία φορά η μνημονιακή κυβέρνηση της χώρας θα υποχωρήσει έναντι της τουρκικής επιθετικότητας;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hxhtiko-ntokoymento-tourkiko-peripoliko-pragmatopoiei-parabiash-twn-thalass#ixzz46ZpoQHah

Exit mobile version