Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το χάος με τους λαθρομετανάστες στο Ελληνικό

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το χάος με τους λαθρομετανάστες στο Ελληνικό

Την Δευτέρα 18/04/2016 οι Δήμαρχοι Αλίμου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Παλαιού Φαλήρου με επιστολή τους προς τον κ. Πρωθυπουργό της Ελλάδας και τους υπουργούς Εσωτερικών, Επικρατείας, Υγείας, Εθνικής Άμυνας, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη διαμαρτυρήθηκαν για πολλοστή φορά και εξέφρασαν την ανησυχία τους για την χωρίς σχέδιο μεταφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών στον χώρο του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού.

Όπως προκύπτει πλέον και από κρατικά έγγραφα, οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί είναι εκτός ελέγχου, άκρως επικίνδυνες, εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για την δημόσια υγεία και τάξη και όχι μόνο… Η Πολιτεία συνεχίζει να αντιμετωπίζει ένα μείζονος σημασίας θέμα εθνικής ασφάλειας χωρίς την απαιτούμενη προετοιμασία και οργάνωση!!!

Όταν εμείς τα φωνάζαμε όλα αυτά, τα κόμματα και οι προσκείμενες παρατάξεις του λεγόμενου ‘’Συνταγματικού Τόξου’’ αλλά και τα κανάλια της διαπλοκής έκαναν πως δεν άκουγαν

Για όλα αυτά διαμαρτυρήθηκε εγγράφως και ο  κρατικός φορέας  ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. που παραχώρησε στο Υπ. Μετανάστευσης τις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου για προσωρινή χρήση.

Για πολλοστή φορά σας τονίζουμε και σας θέτουμε πλέον προ των ευθυνών σας, ότι για τον συγκεκριμένο χώρο και άλλους αντίστοιχους  που παράτυπα και χωρίς κανέναν σχεδιασμό χρησιμοποιούνται για τέτοιους λόγους, δεν έχουν καμία απολύτως προδιαγραφή που να διασφαλίζει την δημόσια υγεία και ασφάλεια.

Ως παράταξη είμαστε κάθετα αντίθετοι σε τέτοιου είδους πρόχειρους και εθνικά επικίνδυνους χειρισμούς και δηλώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και στους συμπολίτες μας που πλήττονται βάναυσα από αυτήν την εθνοπροδοτική πολιτική!

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-krouei-ton-kwdwna-tou-kindunou-gia-to-chaos#ixzz46ZyVpxP4

Exit mobile version