Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ας κατανοήσουν και οι πλέον δύσπιστοι το έργο που κάνει η Χρυσή Αυγή μέσα στην Βουλή και γιατί την τρέμουν οι λακέδες του συστήματος. Μετά το χάος που έκαναν ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εκεί μέσα και κυρίως έξω από εκεί – εσείς βέβαια οι περισσότεροι δεν είδατε τίποτε, λόγω της συνομωσίας της σιωπής που επιβάλλεται – οι εκπρόσωποι του καθεστώτος, αποσύρουν την διάταξη που εξαιρούσε τους βουλευτές από το νέο ασφαλιστικό, δικαιώνοντας τον αγώνα του Αρχηγού και όλων της Χρυσής Αυγής! Η Χρυσή Αυγή έχοντας γνώμονα το συμφέρον τους έθνους και του ελληνικού  λαού, πορεύεται το μοναχικό δρόμο της αρετής και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να υποστείλει τη σημαία της εθνικής αντίστασης των Ελλήνων, ενάντια τόσο στα μνημόνια αλλά και στη καταστροφική πορεία της πατρίδας που φέρνει η λαθρομετανάστευση.

Θ.Τ.

Ενοχλούνται οι ανθέλληνες για την Εθνική Πολιτική της Χρυσής Αυγής στο θέμα των Ελλήνων Πομάκων

Οδεύοντας προς την επαίσχυντη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές – δυνάστες, ένα από τα μέτρα που θα έχει σαν αποτέλεσμα την εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων είναι και η εκχώρηση των κόκκινων και μη δανείων στα αρπακτικά της διεθνούς τοκογλυφίας. Με δεδομένο ότι τα περισσότερα από αυτά τα δάνεια έχουν τακτοποιηθεί κατά τα 2/3 και όμως βρίσκονται στο ίδιο σημείο, ίσως και παραπάνω, κεφαλαιακά, είναι απολύτως σίγουρο ότι πολλοί Έλληνες θα απωλέσουν την πρώτη κατοικία τους. Έτσι η μοιραία αυτή κυβέρνηση όπως μετέτρεψε το «όχι» του δημοψηφίσματος σε «ναι» τώρα το προεκλογικό σύνθημα «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» το μετατρέπει σε « κανένα σπίτι σε χέρια ιδιοκτήτη». Βλέπουμε ότι δεξιά και αριστερά πορεύονται μέσα από διαφορετικές ορολογίες και εναλλασσόμενους ρόλους στον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από τον αφανισμό των Ελλήνων.

Ν.Π.

Ο Τσίπρας εφαρμόζει κατά γράμμα αυτά για τα οποία κατηγορούσε τον Τζέφρυ το 2010!

Σε πλήρη εξέλιξη το νεοταξικό σχέδιο για τους λαθρομετανάστες. Όλο και περισσότεροι εκπρόσωποι της ανθελληνικής κυβέρνησης αποκαλύπτουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ότι θα τους κρατήσουν όλους στην Ελλάδα. Αυτοί που παριστάνουν τους σωτήρες, οι μεγαλοαστοί πολιτικοί απατεώνες προωθούν τα σχέδια των ΜΚΟ και των πατρώνων τους. Καμιά πρόθεση δεν έχουν να τους επαναπροωθήσουν στις χώρες προέλευσής τους. Αντιθέτως, φροντίζουν καθημερινά για τις τοπικές δομές φιλοξενίας τους, την ένταξή τους σε προγράμματα κοινωνικής εργασίας, την διασπορά τους σε μικρές μέσα στις πόλεις  και στα χωριά και την προώθησή τους σε σχολεία πολυπολιτισμικά. Η Ελλάδα που ξέραμε τελειώνει, αν δεν αντιδράσουμε στα σχέδια αριστερών και δεξιών διεθνιστών.

Σ.Μ.

HXHTIKO NTOKOYMENTO: Τουρκικό περιπολικό πραγματοποιεί παραβίαση των θαλάσσιων συνόρων – Δηλώνουν ότι βρίσκονται σε δικά τους ύδατα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-23-apriliou-2016#ixzz46bUETtyN

Exit mobile version