Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαΐα, Αθήνα, Μέγαρα

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου, μετά από πρόσκληση των κατοίκων της αχαϊκής περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση, παρουσία των  συναγωνιστών Μπαρμπαρούση Κωνσταντίνο, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Ντάικο Κωνσταντίνο και Κουτσαντώνη Βαγγέλη, υπεύθυνο του Αγροτοκτηνοτροφικού Σωματείου Αιτωλοακαρνανίας, σχετικά με τις θέσεις μας για την αναγέννηση του πρωτογενούς παραγωγικού τομέα της χώρας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε βιντεοπροβολή Ιστορικού περιεχομένου με Θέμα: Ενβέρ χότζα ο κομμουνιστής δικτάτορας και διώκτης του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου. Οι διώξεις εναντίον των ‘Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου ήταν σε καθημερινή βάση. Ο Ενβέρ Χότζα Προγραμμάτισε και έθεσε σε εφαρμογή τον πλήρη αφελληνισμό των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Οι συλλήψεις, οι διώξεις και οι φυλακίσεις,  ήταν το ρεφρέν της ημέρας. Στην μνημόνευση  των θανόντων και δολοφονηθέντων, από την κάννη της κομμουνιστικής δικτατορίας, υπάρχουν  τα ονόματα πάρα πολλών, Αξιόλογων διανοούμενων, ιερέων, δασκάλων, γιατρών, απλών Εθνικών αγωνιστών. Η αυθαίρετη απαγόρευση της θρησκείας, Η συρρίκνωση της ελληνικής γλώσσας. Η τάση αλβανοποίηση των ονομάτων, οι μεταθέσεις των ελληνικής καταγωγής διανοουμένων, ήταν από τα μερικά αλλά απάνθρωπα και ανθελληνικά μέτρα, που εφάρμοσε ο κομμουνιστής δικτάτορας, που σκοπό είχαν να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό της βορείου Ηπείρου.

Συνέντευξη συναγωνιστών από την Τ.Ο. Μεγάρων σε τοπικό μέσο

«Εάν υπήρχε κυβέρνηση εθνική θα έπρεπε η χώρα να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» καταλήγει η συνέντευξη – συνομιλία την οποία είχαμε με τα τοπικά στελέχη της Χρυσής Αυγής σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της χώρας, το μεταναστευτικό και το 8ο Συνέδριο. Πρόκειται για τον Μιχάλη Γιαννόγκωνα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και τον Σταμάτη Μαρτίνο, Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων.

Με μεγάλη ανησυχία η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζει την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα. Είναι η οικονομική κρίση και η φτώχεια η οποία μαστίζει τα λαϊκά στρώματα αφενός, και η συσσώρευση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, αφετέρου, οι οποίοι επιβαρύνουν την οικονομία και απειλούν την αλλοίωση του εθνικού και θρησκευτικού υποβάθρου της.

Το 8ο τακτικό συνέδριο του κόμματος οδηγήθηκε στο σύντομο αλλά ηχηρό συμπέρασμα «Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω». Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα κατέχεται από ξένες δυνάμεις και επικρατεί στην Πατρίδα μας η ξενοκρατία Αν και η συζήτησή μας εκτάθηκε σε πολλά θέματα, η κεντρική ιδέα της συνοψίζεται στα τρία θέματα τα οποία ακολουθούν.

Ερ. Ποια η θέση σας για το μεταναστευτικό;

Απ. Η παράνομη είσοδος και παραμονή αλλοδαπών στην χώρα αποτελεί αδίκημα. Ενέχει σοβαρούς κινδύνους για το κράτος και ιδιαίτερα δυσμενείς επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο. Σύμφωνα με στοιχεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών το έτος 2015 καταγράφηκαν οκτακόσιες πενήντα έξι χιλιάδες επτακόσιες είκοσι τρεις (856.723) αφίξεις υπηκόων τρίτων χωρών, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα από τα θαλάσσια σύνορα.

Οι πραγματικές βέβαια αφίξεις είναι κατά πολύ περισσότερες αφού ένα μεγάλο ποσοστό αλλοδαπών δεν καταγράφεται και βέβαια πολλοί είναι αυτοί που εισέρχονται από τα χερσαία σύνορα της πατρίδας μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το έτος 2015 υποβλήθηκαν στην Ελλάδα μόνο 11.370 αιτήσεις για χορήγηση ασύλου, εκ των οποίων μόλις 3.325 προέρχονταν από Σύριους. Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν ότι μόνο ένας μικρός αριθμός των αλλοδαπών που εισέρχεται παράνομα στη χώρα είναι αιτούντες διεθνή προστασία, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία αυτών εμπίπτουν στην κατηγορία των λαθρομεταναστών. Και μιλάμε για στοιχεία του έτους 2015.

Όλοι μπορούμε να αναλογιστούμε το τραγικό της κατάστασης που βιώνει την δεδομένη στιγμή η χώρα μας σε όλη την επικράτεια. Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα λαθρομετανάστευσης και όχι προσφυγικό. Η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει πρόταση νόμου για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης και αν ψηφιστεί αυτός ο νόμος μέσα σε μία μέρα λύνεται το πρόβλημα αυτό. Λέμε δύο απλά πράγματα, πρώτων ισόβια δεσμά για τους δουλεμπόρους και δεύτερον ιδιώνυμο αδίκημα σε όποιον περνάει παράνομα τα σύνορα της χώρας. Η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις και πρόγραμμα για όλα τα μείζονα προβλήματα.

Ερ. Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήσατε το 8ο  συνέδριο σας, τι συμπεράσματα βγάλατε;

Απ. Το συνέδριο αυτό διεξάχθηκε μέσα σε μια τρομερά δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία, τόσο για την Πατρίδα μας, όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη. Σκοπός του Συνεδρίου αυτού είναι η φράση-σύνθημα: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ! Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα κατέχεται από ξένες δυνάμεις και επικρατεί στην Πατρίδα μας η ξενοκρατία. Τόσο από πλευράς οικονομικής, με τα επαχθή αυτά μέτρα της Τρόικας όσο και του ζητήματος των λαθρομεταναστών, και δεν αναφερόμαστε μόνο στο τελευταίο κύμα του 2015-2016, αλλά σε ένα φαινόμενο που κρατάει ολόκληρες δεκαετίες.

Η Χρυσή Αυγή υπήρξε ο μοναδικός πολιτικός φορέας στην Ελλάδα, που εδώ και 25 χρόνια προειδοποίησε για τις συνέπειες του λαθρομεταναστευτικού και για τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της Ελλάδας. Πραγματοποιήθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με την συμμετοχή χιλιάδων Εθνικιστών από κάθε άκρη της Ελλάδας και με αρκετά νέα παιδιά να βρίσκονται στο πλευρό μας επιβεβαιώνοντας έτσι πως σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας υπάρχει η εθνικιστική σπίθα που θα φέρει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Επίσης τέθηκε πληθώρα προτάσεων και νέων ιδεών επί πολιτικών και ιδεολογικών ζητημάτων, κάτι που δείχνει ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι ένας ζωντανός οργανισμός με συλλογικά όργανα που λειτουργούν άψογα.

Ερ. Δυο λόγια για την σημερινή κατάσταση της χώρας.

Απ. Βιώνουμε το τέλος της «Μεταπολίτευσης», τις τελευταίες πράξεις ενός δράματος, που οδήγησε την Πατρίδα μας στην ζοφερή οικονομική καταστροφή, διέλυσε τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας, συνέτριψε τα ελληνικά ήθη και επεχείρησε να ξεριζώσει τις παραδοσιακές αξίες. Η κλιμακούμενη όμως οικονομική κρίση είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου. Βλέπουμε πως η εθνική κυριαρχία της Ελλάδος έχει περιοριστεί δραματικά. Η κατάσταση στη χώρα έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Η αναταραχή απλώνεται παντού και είναι προφανές ότι εάν υπήρχε κυβέρνηση εθνική θα έπρεπε η χώρα να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn476#ixzz46dtHeT00

Exit mobile version