Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Ως Έλληνας τραπεζικός υπάλληλος και έχοντας βιώσει το τραπεζικό σύστημα εκ των έσω θεωρώ ότι είναι πολύ σωστό το μέτρο που έχετε συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του Λαϊκού  Συνδέσμου, την εθνικοποίηση τουλάχιστον των 4 συστημικών τραπεζών και της Τράπεζας Ελλάδος προς όφελος του κράτους και των πολιτών του. Είναι παρακαταθήκη απέναντι στις γενιές που ακολουθούν να έχει το Εθνικό Κράτος τα απαραίτητα εργαλεία μόχλευσης της οικονομίας και χρηματοδότησης της ραχοκοκαλιάς της (αγρότες –μικρομεσαίοι επιχειρηματίες – βιοτέχνες) με έφεση στην παραγωγή. Επίσης, με τον δέοντα σεβασμό στο πρόσωπό σας και στις ιδέες που πρεσβεύει ο εθνικισμός, προτείνω τη δωρεάν πεντηκονταετή παραχώρηση οικοπέδων σε Βιοτεχνικά Πάρκα σε νέες εταιρείες υπό τον όρο μόνιμης απασχόλησης Ελληνικού προσωπικού 40 ατόμων κατ’ ελάχιστον ανά επιχείρηση , με στόχο τη στήριξη της Ελληνικής οικογένειας που τόσο βάναυσα έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια κυρίως.

Δ.Κ.

Το αληθινό πρόσωπο της αριστεράς

Στα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδεται ότι η κυβέρνηση συμφώνησε για μέτρα πολλών δισ. από τα οποία τα 3,6 δισ. πρέπει να νομοθετηθούν έστω και αν δεν εφαρμοστούν άμεσα. Την ίδια ώρα δεν δεσμεύονται οι Ευρωπαίοι για το χρέος και επιπλέον δεν ξέρουμε αν τη Μεγάλη Πέμπτη θα γίνει Eurogroup για να κλείσει η συμφωνία, που θα καταστρέψει ακόμη πιο πολύ τους Έλληνες! Και αντί να τους τα πετάξουν στη μούρη κάθονται ακόμα και δήθεν διαπραγματεύονται. Τι να διαπραγματευτούν; Πώς θα ανακάμψει αυτή η οικονομία όταν όλοι έχουν σφίξει το ζωνάρι τους και αγοράζουν τα απαραίτητα και καμιά φορά όχι και όλα; Πώς να γιορτάσει ο λαός τη Λαμπρή όταν δεν έχουν οι παππούδες χρήματα για να πάρουν ένα σοκολατένιο αυγό στα εγγόνια τους; Πώς αυτή η χώρα μπορεί να έχει ένα οποιοδήποτε μέλλον με την πολιτική αλητεία που έμπλεξε, και όπως σωστά λέει ο κόσμος, έχουν μεσάνυχτα οι περισσότεροι από το τι σημαίνει εργασία, ένσημα κλπ. Βλέπουμε μπροστά μας να εκτυλίσσεται το κύκνειο άσμα της μεταπολίτευσης. Ο Θεός βοηθός και η Χρυσή Αυγή να σώσουν τη πατρίδα!

Κωνσταντίνα Μ.

Το γεωπολιτικό βάρος της Τουρκίας απειλεί θανάσιμα την Ελλάδα

O απόλυτος εθνικός εξευτελισμός. Ελικόπτερα του κρατιδίου των Σκοπίων παραβίασαν ξανά τον ελληνικό εναέριο χώρο.Οι σκοπιανοί πήραν στο ψιλό την αριστερή κυβέρνηση. Προέβησαν σε μια ενέργεια αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας μιας που από κανέναν δημοκράτη δεν πήραν απάντηση δραστική. Μια από τα ίδια και στις Οινούσσες με τους Τούρκους να απαντούν στους Έλληνες Λιμενικούς ότι τα ελληνικά χωρικά ύδατα είναι δικά τους μη αποδεχόμενοι την αρχή της μέσης γραμμής που ισχύει. Η τουρκική προκλητικότητα είναι αποτέλεσμα ενδοτικής και φοβικής πολιτικής των ελληνόφωνων κυβερνήσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες και επιτρέπει στους Τούρκους να αμφισβητούν όλες τις συμφωνίες και τις συνθήκες που έχουν υπογραφεί με τελικό στόχο τη διχοτόμηση του Αιγαίου. Δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες είναι συνένοχοι σε αυτό το διαρκές έγκλημα και μόνο μια Εθνική κυβέρνηση από την Χρυσή Αυγή μπορεί να αποσοβήσει τα χειρότερα που έρχονται με γοργούς ρυθμούς.

Σ.Μ.

Και εκείνους που τους είδαν να χορεύουν, τους πέρασαν για τρελούς, εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν τη μουσική

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-24-apriliou-2016#ixzz46hWGC7Bk

Exit mobile version