Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νότια Προάστια, Θάσος, Ηλεία

Μέσα σε πραγματικά κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. των Νοτίων Προαστίων ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αλέξανδρος Γέροντας, αναφέρθηκε στο τι αντιπροσωπεύει η ιδεολογία μας και στο πως πρέπει να την τιμούμε. Μετέπειτα προχώρησε σε μία σύντομη ανάλυση για το πως θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, πυκνώνοντας τις τάξεις του κινήματος μας, χρησιμοποιώντας τα “όπλα μας” που είναι οι εφημερίδες μας και η ιδεολογία μας που δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση όπως όλες οι άλλες ιδεολογίες που έχουν κυβερνήσει την Πατρίδα μας.   Από το σκοτάδι στο φως με την Χρυσή Αυγή, τον Αρχηγό μας και την Πίστη μας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! Ως είθισται η εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκομένους να τραγουδούν τον ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο σε στάση προσοχής.

Ηλεία: Με λαμπρότητα τελέστηκε η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στον Ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, 120 χρόνια μετά τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896. Kλιμάκιο συναγωνιστών βρέθηκαν στην κοιτίδα του ολυμπισμού, στην Αρχαία Ολυμπία, για να παρακολουθήσουν μαζί με χιλιάδες ακόμα Έλληνες την Αφή της Ιερής Φλόγας, η οποία παραμένει συγκλονιστική ακόμα και σήμερα που η εμπορευματοποίηση, η ντόπα και η παρακμή έχουν καταρρακώσει αυτή την καθαρά Ελληνική Εορτή.

Κλιμάκιο  της Τ.Ο. Θάσου παρευρέθηκε στην αιμοδοσία που έλαβε χώρα στον Λιμένα της Θάσου προκειμένου οι συναγωνιστές να δώσουν αίμα μετά από παράκληση ενός συμπολίτη μας του οποίου ο γιος είχε την περασμένη εβδομάδα ένα πολύ σοβαρό  τροχαίο ατύχημα στη περιοχή  Ραχώνι Θάσου. Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή έδειξε την ευαίσθητη πλευρά της και άπλωσε το χέρι να βοηθήσει τον Έλληνα που με κόπους και θυσίες παλεύει πια να στηριχτεί κάπου και το μόνο στήριγμα του είναι το εθνικιστικό και πατριωτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής γιατί η κυβέρνηση αυτής της χώρας κοιτάει μόνο τους λαθρομετανάστες και τα μνημόνια, γι’ αυτήν η δύσκολη και απελπιστική καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη είναι ψιλά γράμματα.

Την Τετάρτη, 20.04.2016, και ώρα 19:30 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο γραμματέας της Τοπικής, Χαλκιώτης Γεώργιος πραγματοποίησε ομιλία και σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα και τις εξαθλιωτικές στιγμές που ζει η χώρα μας από τις χιλιάδες λαθρομεταναστών που έχουν εγκατασταθεί, τα απελπιστικά μέτρα και τα καινούργια που έρχονται και την τρομερά άθλια κατάσταση του ελληνικού λαού ο οποίος είναι ένα βήμα πριν την ζητιανιά. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γεώργιος  Κουβέλης ο οποίος έκανε ομιλία με θέμα τη ζωή και το έργο του Αθανασίου Διάκου και έπειτα στο δεύτερο σκέλος της ομιλίας του μίλησε για την συγκρότηση του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων, την διάλυσή του από το ΕΑΜ και την δολοφονία του Δημητρίου Ψαρρού. Η συγκέντρωση  έκλεισε  με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλλουν τον Εθνικό  μας Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn477#ixzz46j8ATBKr

Exit mobile version