Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περιοδεία συναγωνιστών στην Χίο: Συναντήσεις με φορείς – Άμεση ενημέρωση για το λαθρομεταναστευτικό

Την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 ο συναγωνιστής και βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτριος Κουκούτσης, επισκέφθηκε το νησί της Χίου. Μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Χίου, συναντήθηκε με δημόσιους φορείς και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας, τόσο από την οικονομική κρίση λόγω της μείωσης του τουρισμού στο νησί εξαιτίας του λαθρομεταναστευτικού, όσο και για την καταστροφή που προκαλούν οι λαθρομετανάστες σε περιουσίες κατοίκων του νησιού.

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου « ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» , όπως και στο μοναδικό κέντρο υγείας του νησιού στο Πυργί, όπου ήρθε σε επαφή με τους πολίτες, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στη προγραμματισμένη ομιλία του στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Χίου αναφέρθηκε τόσο για την εικόνα που σχημάτισε για το νησί και τους πολίτες που ήρθε σε επαφή και για την ενότητα που πρέπει να έχουμε οι Έλληνες Εθνικιστές ώστε να διαδώσουμε τις θέσεις του Κινήματός μας πολιτικές και ιδεολογικές.

Το Σάββατο 23 Απριλίου πραγματοποίησε «αυτοψία» στο κέντρο κράτησης στη ΒΙΑΛ, στο χώρο συγκέντρωσης στη Σούδα,και ενημερώθηκε για τις συνθήκες που επικρατούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periodeia-sunagwnistwn-sthn-chio-sunanthseis-me-foreis-amesh-enhmerwsh-gia#ixzz46kgokC9C

Exit mobile version