Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στυγνός εκβιασμός Νταβούτογλου: Ή μου δίνετε ό,τι θέλω ή γεμίζω την Ευρώπη με ισλαμιστές λαθρομετανάστες

Στυγνός εκβιασμός Νταβούτογλου: Ή μου δίνετε ό,τι θέλω ή γεμίζω την Ευρώπη με ισλαμιστές λαθρομετανάστες

Συνεχίζουν οι τούρκοι να εκβιάζουν, προκειμένου να εισπράξουν όσο το δυνατόν περισσότερα για να περιορίσουν την δράση του τουρκικού παρακράτους και συγκεκριμένα της πτέρυγάς του, που προωθεί εκατομμύρια ισλαμιστών στην Ελλάδα εν είδει ενός δημογραφικού πολέμου.

Ενώπιον της Άνγκελα Μέρκελ, του ανθρώπου των αμερικανών Ντόναλντ Τούσκ και άλλων αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως o Νταβούτογλου αξίωσε την κατάργηση της βίζας, ώστε να μπορεί να προωθεί πληθυσμό και πράκτορες στις ευρωπαϊκές χώρες χωρίς έλεγχο, αλλιώς όπως είπε θα ακυρώσει την συμφωνία επανεισδοχής.

Η στάση Νταβούτογλου δεν προκαλεί, βεβαίως, καμία έκπληξη στους γνωρίζοντες, αφού η Τουρκία έχει ήδη ενεργή μία συμφωνία επανεισδοχής με την Ελλάδα από το 2002, την οποία και ουδέποτε εφάρμοσε. Συνεπώς ήταν απολύτως λογικό η Τουρκία να μην εφαρμόσει και αυτή την συμφωνία, αλλά να την χρησιμοποιήσει ως εφαλτήριο για περαιτέρω αξιώσεις.

Το εξοργιστικό της υποθέσεως ήταν ότι ενώπιον αυτής της μαφιόζικης τακτικής εκβιασμού, οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι χρησιμοποίησαν πολύ προσεκτική φρασεολογία, φτάνοντας μέχρι του σημείου να επαινέσουν την Τουρκία για την «συμβολή της στο προσφυγικό». Πιο εξοργιστικός ο Τούσκ, ο οποίος δήλωσε ότι: «σήμερα η Τουρκία είναι το καλύτερο παράδειγμα στον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο οφείλουμε να μεταχειριζόμαστε τους πρόσφυγες».

Το καλύτερο παράδειγμα για τον Τούσκ, δηλαδή, είναι ένα κράτος, το οποίο χρησιμοποιεί παρακρατικούς μηχανισμούς για την προώθηση λαθρομεταναστών και τρομοκρατών στην Ελλάδα, με άμεσο απότοκο αυτής της πρακτικής τα πνιγμένα παιδιά στο Αιγαίο και τις τρομοκρατικές επιθέσεις ανά την Ευρώπη. Λαμπρό «παράδειγμα» των «ευρωπαϊκών αξιών»…

Τα παραπάνω αποδεικνύουν και τους σκοπούς των ΗΠΑ, αλλά και της Ε.Ε. πάνω στο θέμα της Συρίας και το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα. Υπεράνω όλων η εξυπηρέτηση της αμερικανικής επεκτατικής πολιτικής στην Μέση Ανατολή. Όλα τα άλλα, ακόμα και τα πνιγμένα παιδάκια, θεωρούνται λεπτομέρειες εμπρός σε αυτό το μεγαλεπήβολο αμερικανοσιωνιστικό σχέδιο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stugnos-ekbiasmos-ntaboutoglou-pros-merkel-tousk-h-mou-dinete-oti-thelw-h-g#ixzz46n1gQvO9

Exit mobile version