Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θρίαμβος των Εθνικιστών στην Αυστρία – Πρώτος ο υποψήφιος του κόμματος της Ελευθερίας με ποσοστό πάνω από 35%!

Θρίαμβος των Εθνικιστών στην Αυστρία - Πρώτος ο υποψήφιος του κόμματος της Ελευθερίας με ποσοστό πάνω από 35%!

Μάλλον… άργησε η κυβέρνηση της Αυστρίας να κλείσει τα σύνορα της χώρας για τα «προσφυγάκια», υπό τον φόβο και τρόμο της τεράστιας ανόδου του εθνικιστικού κόμματος της Ελευθερίας!

Έτσι, σύμφωνα με τα πρώτα exit polls των σημερινών προεδρικών εκλογών στην Αυστρία (Α΄ Γύρος), ο εθνικιστής υποψήφιος είναι ο μεγάλος νικητής, καθώς φαίνεται πως συγκεντρώνει πάνω από 35%, το μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό στην ιστορία του κόμματος!

Σύμφωνα, λοιπόν, με exit poll του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων SORA για την αυστριακή τηλεόραση (ORF), ο 45χρονος Χόφερ συγκεντρώνει το 35,5% των ψήφων (το ινστιτούτο ARGE ανεβάζει το ποσοστό 37,3%). Στη δεύτερη θέση έρχεται ο υποψήφιος των Πρασίνων Αλεξάντερ φαν ντερ Μπέλεν με ποσοστό γύρω στο 21%, αλλά πολύ κοντά του είναι μια ανεξάρτητη υποψήφια, με ποσοστά 18-19%.

Τα δύο παραδοσιακά κόμματα της χώρας, το ψευτοδεξιό Λαϊκό και το Σοσιαλδημοκρατικό καταποντίστηκαν, με τους υποψηφίους τους να συγκεντρώνουν γύρω στο 12%!

Είναι φανερό πλέον, ότι η Ευρώπη ξύπνησε για τα καλά! Και στα δικά μας!  

Εθνικισμός

Υ.Γ. Η κόκκινη δημοσιογραφική χούντα στην Ελλάδα υποδέχτηκε την εν λόγω είδηση υπό τον τίτλο “ακροδεξιό σοκ στην Αυστρία”. Ας ετοιμάζονται για την μεταφορά του σεισμικού επίκεντρου (μιας και ο λόγος για σοκ) στην Πατρίδα μας!

Υ.Γ. 2: Οι διεθνείς πλουτοκράτες έχουν χρησιμοποιήσει παρόμοιες μεθόδους για την αντιμετώπιση του αυστριακού εθνικιστικού κόμματος, όπως αντίστοιχα το σύστημα πολεμά την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα. Θυμίζουμε άρθρο που μεταφράστηκε και αναδημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Σύριζα κάποιας «προοδευτικιάς» της Βιέννης:

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει πολλές προσπάθειες ανάσχεσης της επιτυχίας του  FPÖ. Πιο συγκεκριμένα: Δια της αποσιώπησης, της αγνόησης δηλαδή, του κόμματος και των ζητημάτων που θέλει να αναδείξει, της αποφυγής της σύγκρουσης μαζί του και της ένταξης των αιτημάτων του (σε ηπιότερη ή όχι μορφή) στα προεκλογικά προγράμματα των κυρίαρχων κομμάτων,

Δια της δαιμονοποίησης του κόμματος, της καταγγελίας του ως φασιστικό και της κατασκευής ενός «τείχους πολιτικής ορθότητας» με το σύνθημα «μηδενική ανοχή στους φασίστες».

Όμως, οι στρατηγικές αυτές δεν αποδείχθηκαν ικανές να ανασχέσουν την άνοδο του FPÖ…”.

Δια της απεύθυνσης στον κόσμο και του καλέσματος να στρατευθεί στο «λαϊκό αντιφασιστικό μέτωπο», καθώς και της διάδοσης της ιδέας ότι η «ρεπουμπλικανική ενότητα» συνιστά το «μικρότερο κακό» για την Αυστρία.”

Η διαφορά, βεβαίως, είναι ότι στην Ελλάδα αυτές οι πρακτικές ακολουθούνται εδώ και χρόνια και έφτασαν μέχρι την δολοφονία των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, και στην φυλάκιση του Αρχηγού και της μισής Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής. Και πάλι το σύστημα απέτυχε, αφού η Χρυσή Αυγή συνεχώς γιγαντώνεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thriambos-twn-ethnikistwn-sthn-austria-prwtos-o-upopshfios-tou-kommatos-ths#ixzz46n5d3uxl

Exit mobile version