Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Δράμα

Την Παρασκευή 22/04/16, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, την οποία έκανε ο συναγωνιστής Άκης Θεοδώρου με τίτλο: “Η έννοια της Τιμής στον Εθνικιστικό Αγώνα”. Ο συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα, ξεκίνησε από την μεγάλη εικόνα, περιγράφοντας την σύγχρονη παρηκμασμένη και υλιστική κοινωνία, από την οποία οι αξίες, τα ιδανικά και οι αρετές όπως η Τιμή έχουν χαθεί.

Κατά το κύριο μέρος της ομιλίας του, ο συναγωνιστής ανέλυσε τα χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει ένας άνθρωπος ο οποίος είναι έντιμος. Οι Έλληνες Εθνικιστές, επιλέγουν το δύσκολο και τραχύ μονοπάτι της Τιμής προς την αριστεία και την ευγένεια, διότι δεν τρώνε τις στάχτες της μίζερης καθημερινότητας που βιώνουμε, και δεν έχουν αφομοιωθεί από τις σύγχρονες τερατόμορφες κοινωνίες των μαζών και των μετριοτήτων. Άμεσο αποτέλεσμα, είναι να υπάρχουν μέσα τους το ορθό και του δίκαιο σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τέλος, ο συναγωνιστής αντί επιλόγου επέλεξε να μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους ένα σπάνιο ρομαντικό λογοτεχνικό απόσπασμα, κατά το οποίο ένας ιππότης, μέσα από μία σύντομη αφήγηση εξιστορεί τι σημαίνει Τιμή για εκείνον. Ακολούθησε εκτεταμένος ιδεολογικός διάλογος, και ως είθισται, άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 22 Απριλίου, στην προκαθορισμένη ομιλία του Συναγωνιστή Δ.Μ. με θέμα η απάτη της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και την ομιλία του γραμματέα της Τοπικής για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Πρώτος τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος κάνοντας αναφορά στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Δράμα που έλαβε χώρα το Σάββατο 16 Απριλίου 2016. Η μεσημεριανή ώρα της εκδήλωσης καθώς και η αντισυγκέντρωση 10 αριστεριστών, δεν εμπόδισαν τους Έλληνες της Δράμας και δη τη νεολαία να δώσουν δυναμικό παρόν. Στην συνέχεια, έγινε μία τοποθέτηση για τα χρεοκοπημένα κανάλια της διαπλοκής στα οποία η Χρυσή Αυγή θα βάλει λουκέτο μόλις έρθει στην εξουσία. Επιπλέον, έγινε αναφορά στο ”αντιρατσιστικό” σόου και την πολυπολιτισμική προπαγάνδα στην Λέσβο με τον ερχομό του Πάπα. Ο Συναγωνιστής είπε χαρακτηριστικά ”όπως το 1204 η Δύση προξένησε τεράστιο πλήγμα στον Ελληνισμό, έτσι και σήμερα με όπλο την αντιρατσιστική προπαγάνδα ευνοεί τους τούρκους και σχεδιάζει την καταστροφή της Χώρας μας.

Ακολούθησε η ομιλία  με θέμα ”η απάτη της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας”, όπου αναλύθηκαν οι λόγοι για τους οποίους η ψευτοδημοκρατία του φιλελευθερισμού, του σοσιαλισμού, του μαρξισμου, ”της αριστεράς” και της ”δεξιάς”, έχει αποδεσμεύσει την κοινωνία από την έννοια του Έθνους, την Συλλογική Μνήμη και έχει προάγει την ασέβεια στα Θεία, τα Ήθη και τα Έθιμα, οδηγώντας τους πολίτες σε Ηθική παρακμή. Η ψευτοδημοκρατία τους καταρρέει καθημερινά, διότι στερείται τελικού σκοπού, οράματος και νοήματος ζωής. Η πύρινη θέληση του Λαού για Πατρίδα – Πίστη – Εθνική Ανεξαρτησία, στρέφεται στους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που μάχονται για Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ερχόμαστε και Είμαστε Χιλιάδες. Μετά το πέρας των ομιλιών, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn478#ixzz46px4IT00

Exit mobile version