Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης βλέπει μπροστά και κηρύσσει πόλεμο κατά του… Εθνικισμού!

Ο Μητσοτάκης βλέπει μπροστά και κηρύσσει πόλεμο κατά του... Εθνικισμού!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί να τον κοροϊδεύετε εσείς τον φον Κούλη, ότι «πως είναι έτσι το παιδί» και «τι να μας πει τώρα ο χλεχλές», αλλά ο Κούλης το’ χει πιάσει το νόημα! Και βλέπει μπροστά! Πολύ μπροστά! Ίσως γι’ αυτό έχει μονίμως αυτή την… τρομακτική έκφραση με τα… γουρλωμένα μάτια. Γιατί βλέπει το ζοφερό -γι’ αυτόν και τ’ αφεντικά του- μέλλον!

Έτσι, στην εκδήλωση για την ευρωπαϊκή πολιτική, που έγινε στα πλαίσια του συνεδρίου της νουδούλας, ο Κούλης έκανε σαφή προσδιορισμό του κυριοτέρου μελλοντικού εχθρού του συστήματος, στην Ελλάδα και την Ευρώπη ολόκληρη. Κι ο εχθρός αυτός είναι βεβαίως ο αναδυόμενος εθνικισμός!

Διαβάστε τι είπε ο γουρλομάτης, για να τον… παραδεχθείτε:

«Η μεγαλύτερη πρόσκληση και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη δεν είναι άλλη από την αντιμετώπιση των δυνάμεων του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει εναλλακτική και αξιόπιστη πρόταση έναντι της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση. Η ΝΔ θα δείξει το δρόμο και στην Ευρώπη για την επερχόμενη ήττα των δυνάμεων του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Αυτή είναι η μεγάλη μάχη στην Ελλάδα και στη Ευρώπη».

(ΥΓ): Και που πας στη «μάχη» με τέτοια φάτσα, Κούλη μου;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-khrussei-polemo-kata-tou-ethnikismou#ixzz46sQ3gSL8

Exit mobile version