Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Η νίκη των Αυστριακών Εθνικιστών δείχνει ότι η έννοια Έθνος υπάρχει στο μυαλό των Αυστριακών, αλλά και στο μυαλό των ελεύθερων ανθρώπων που δεν θέλουν να γίνουν ένα μωσαϊκό εθνοτήτων πολυπολιτισμικού , πολυφυλετικού και πανθρησκευτικού ταραμά προς εξυπηρέτηση των άπληστων μαφιόζων που θέλουν να γίνουν υπερκυρίαρχοι και να κολυμπούν σαν τον Σκρουτζ Μακ Ντακ σε θάλασσες από χρυσάφι. Ελεύθεροι σπάζουμε τα δεσμά μας από τους δυνάστες- δανειστές μας. Ελεύθεροι σπάζουμε τις αλυσίδες και αποφασίζουμε εμείς για εμάς. Ελεύθεροι σπάζουμε σε χιλιάδες κομμάτια το κομματικό κράτος που σαν καρκίνος μας πεθαίνει σιγά – σιγά  για να επιβιώνει και ξεπουλώντας την Πατρίδα μας κάνει το έργο της παγκόσμιας μαφίας πού εδώ και δεκαετίες συντηρεί.

Α.Χ.

Σαν τον παλιό καλό καιρό: Εκαντοντάδες «πρόσφυγες» προτιμούν καθημερινά την χώρα μας

Αγαπητοί συναγωνιστές, καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα. Τούτες τις μέρες της πίστης και της Θρησκευτικής κατάνυξης των Ελλήνων θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα δυσάρεστο γεγονός. Ο Ορθόδοξος ιστορικός ναός της Παναγίας της Χρυσοσπηλιώτισσας στην οδό Αιόλου καταρρέει. Ο ναός αυτός που υπήρξε η πρώτη Μητρόπολη της Αθηνάς πριν από την σημερινή, έχει πολλά προβλήματα στατικότητας. Τα χρόνια της κατοχής ο ναός αυτός ήταν το σπίτι των πεινασμένων Ελλήνων. Εκεί έβρισκαν θαλπωρή και ένα πιάτο φαγητό. Τα χρόνια όμως πέρασαν και η περιοχή της οδού Αιόλου, όπου βρίσκεται η εκκλησία είναι ένας χώρος που στριμώχνονται πολλά “εναλλακτικά” μπαρ της Αθήνας. Το παραεμπόριο έξω από την εκκλησία είναι καθημερινό όπως και οι κλοπές των λαθροισλαμιστών.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, έχει άλλες ασχολίες και δεν ενδιαφέρεται για έναν ιστορικό Ορθόδοξο ναό. Έχει άλλες προτεραιότητες, όπως να στεγάσει και να σιτίσει παράνομους ισλαμιστές και να κάνει πλάτες στον άθεο Αλέξη Τσίπρα να περάσει μνημόνια και νόμους που αφανίζουν τους Έλληνες. Έκκληση κάνει ο ιερέας του ναού να του δοθούν χρήματα από το Ελληνόφωνο κράτος προκειμένου να σώσει τον ναό. Το ελληνικό κράτος με την σημερινή ξεπουλημένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κτίζει τζαμί στο Βοτανικό τόπο εκκόλαψης τρομοκρατών ισλαμιστών και αδιαφορεί για τα σύμβολα της πίστης μας. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στους Έλληνες της Χρυσής Αυγής και τους προδότες της κυβέρνησης. Η Χρυσή Αυγή και μόνο νοιάζεται για κάθε τι Ελληνικό.

Με Τιμή
Γεωργία Π.

Το… «αντισυστημικό» ΚΚΕ και τα συνέδρια των συστημικών κομμάτων

Θέλω να εκφράσω την ανησυχία μου για την πατρίδα μας. Πολύ  φοβάμαι ότι η πατρίς οδεύει με γρήγορους ρυθμούς προς την  εξαφάνιση της. Έχουνε παραδώσει τη  χώρα μας άνευ όρων. Δεν είναι το οικονομικό  και  μόνο, που μας λένε από τα πληρωμένα ΜΜΕ. Για εμάς τους γνήσιους Έλληνες Εθνικιστές είναι η εισβολή των λαθραίων που έρχονται καθημερινά, αυτό πρέπει να σταματήσει οπωσδήποτε. Σε σας έλαχε η τύχη της πατρίδας μας, αν θα υπάρχει ή όχι . Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας για μια δημοκρατία που θα παρέχει ασφάλεια στον κάθε Έλληνα. Σας εύχομαι κουράγιο και δύναμη. Καλή Ανάσταση με πατριωτικούς θερμούς χαιρετισμούς.

Πάνος Κ.

Νέα φρικαλεότητες τζιχαντιστών στην Μοσούλη: Κατέψυξαν 45 μαχητές του ισλαμικού κράτους επειδή… λιποτάκτησαν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-26-apriliou-2016#ixzz46uvWH3Dc

Exit mobile version