Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στόχος της νατοϊκής παρουσίας ο στρατηγικός έλεγχος του Αιγαίου και η αποτροπή της ρωσικής παρουσίας στην περιοχή

Στόχος της νατοϊκής παρουσίας ο στρατηγικός έλεγχος του Αιγαίου και η αποτροπή της ρωσικής παρουσίας στην περιοχή

Με την ευκαιρία της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου με τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γιένς Στόλτενμπεργκ την Παρασκευή ας σχολιάσουμε εν συντομία τις δηλώσεις που επακολουθήσαν σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΝΑΤΟ.

Ο Στόλτενμπεργκ λοιπόν είπε ότι το ΝΑΤΟ είναι στο Αιγαίο Πέλαγος επειδή η Ελλάδα, η Γερμανία και η Τουρκία ζήτησαν την βοήθεια του για την αντιμετώπιση της διακίνησης ανθρώπων. Επίσης είπε ότι το ΝΑΤΟ θα βοηθήσει να χτυπηθούν οι ρίζες του προβλήματος που προκαλούν την προσφυγική κρίση στην Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική. Για παράδειγμα θα γίνει εκπαίδευση Ιρακινών αξιωματικών και θα γίνει παροχή βοήθειας στην Λιβύη.

Επίσης ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι συζητήθηκε η προκλητική στάση μιας πιο δυναμικής και αποφασιστικής Ρωσίας που ευθύνεται για επιθετικές ενέργειες στην Ουκρανία. Σχολιάζουμε ότι πρώτον τι γνώμη μπορεί να έχει η Γερμανία και η Τουρκία για το Αιγαίο;  Δεύτερον αν η εκπαίδευση Ιρακινών αξιωματικών και η βοήθεια στην Λιβύη είναι αποτελεσματικός τρόπος για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης τότε το ΝΑΤΟ υποτιμά την νοημοσύνη μας.

Δηλαδή απίστευτη ατζέντα σχετικά με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που τυραννάει τα Ελληνικό Αιγαίο και όλη την Ελλάδα από μια κάστα αξιωματούχων εγχωρίων και εισαγόμενων  που είναι φανερά αμερικανόδουλοι.

Μια κάστα αξιωματούχων που εφαρμόζουν την ίδια καταστροφική  πολιτική για την Ελλάδα. Και όταν ο Έλληνας αγανακτεί και δεν θέλει να τους ξαναδεί μπροστά του, αλλάζουν  το περίβλημα τους σε άλλο εμφανισιακά νέο. Το Πασόκ έγινε Σύριζα κι η ΝΔ ΑΝΕΛ. Η ελπίδα  τους είναι ότι ο Ελληνικός Λαός θα παραπλανηθεί και θα τους ξαναψηφίσει για να συνεχίσουν να εφαρμόζουν την ίδια  καταστροφική πολιτική σε βάρος του Έλληνα. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το «πήρε ο άνεμος την σημαία στα Ίμια» του Πάγκαλου; Το «ευχαριστούμε τους Αμερικάνους» του Σημίτη;  Το κουκούλωμα του σκανδάλου παρακολούθησης από τους Αμερικανούς μέσω Vodafone;

Επανερχόμαστε στο θέμα του ΝΑΤΟ και τον πραγματικό λόγο ύπαρξης του στο Αιγαίο. Για την ιστορία πριν λίγες εβδομάδες με έκπληξη μαθαίναμε ότι μετά από μια πραγματικά καταιγιστική παράνομη είσοδο αμφιβόλου ταυτότητος λαθρομεταναστών θα έρθει το ΝΑΤΟ να βοηθήσει στον έλεγχο μελλοντικών παράνομων ροών από το Αιγαίο. Άραγε ποιος πίστεψε έστω και για λίγο ότι το ΝΑΤΟ θα ερχόταν για να ελέγξει τη λαθρομετανάστευση και ειδικότερα να συνδράμει την Ελλάδα;

Το ΝΑΤΟ θα ερχόταν και ήρθε για να τοποθετήσει τον ίππο του στο κομβικό τετράγωνο της σημαντικής γεωπολιτικής σκακιέρας που λέγεται Αιγαίο Πέλαγος. Και από αυτό το προγεφύρωμα να μπορεί να ελέγξει όλες τις άλλες δυνάμεις που υπάρχουν στην περιοχή.

Βάσει των παραπάνω ας αναρωτηθούμε.

Δεν είναι καιρός πια να δει ο Έλληνας ότι εδώ και αρκετά χρόνια γίνεται μια συνεχής και ανηλεής προπαγάνδα με σκοπό την κάμψη του ηθικού του; Και ποιος δεν θυμάται το τραγικό «τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν  της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας» της Ψαρούδας Μπενάκη; Η Χρυσή Αυγή εδώ απαντά ένα βροντερό «ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ!» και «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!». Γιατί την  Ελλάδα εμείς οι Έλληνες δεν θα την παραδώσουμε ποτέ μικρότερη. Και όποιος θελήσει να κινηθεί κακόβουλα ας τολμήσει να προσπαθήσει.

Δεν είναι καιρός πια να δει ο Έλληνας ότι εδώ και αρκετά χρόνια γίνεται μια συνεχής και ανηλεής προσπάθεια διάλυσης του οικονομικού συστήματος της Ελλάδος; Μειώσεις μισθών και συντάξεων, ξέφρενος πληθωρισμός, αναγκαστική νόμιμη μετανάστευση των  Ελλήνων σε άλλες χώρες που τους δέχονται με χαρά μιας και θα συμβάλλουν στην ευημερία της χώρας τους. Η Χρυσή Αυγή εδώ απαντά αρχικά την εξασφάλιση της αυτάρκειας στην πρωτογενή παράγωγη και έλεγχο στον πληθωρισμό. Έτσι ώστε η αγοραστική δύναμη του μέσου Έλληνα να του εξασφαλίζει άνετα την αξιοπρεπή του διαβίωση. Με την Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση θα υπήρχε ευεργετική βοήθεια στους Έλληνες αγρότες. Σήμερα με πολλαπλή φορά αριστερά η αγροτική παραγωγή καταστρέφεται οριστικά.

Δεν είναι καιρός πια να δει ο Έλληνας ότι εδώ και αρκετά χρόνια γίνεται φανερά μια προσπάθεια διάλυσης της εθνικής παιδείας του; Και ποιός δεν θυμάται τον συνωστισμό στην Σμύρνη με τη Ρεπούση; Και ποιός δεν θυμάται την άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων με το Φίλη;

Αυτή η κάστα της μεταπολίτευσης διέλυσε την εμπιστοσύνη του Έλληνα πολίτη στο κράτος του. Στο κράτος του που θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή της σύστασης του να υπηρετεί πιστά το Έθνος του. Θα πρέπει η Ελλάδα να αποτινάξει τον ζυγό της δεξιο-αριστεράς. Με μια κυβέρνηση που θα υπερασπίζεται πραγματικά τα γεωπολιτικά συμφέροντα  του Ελληνικού Έθνους.

Και η γεωπολιτική τοποθεσία της Ελλάδος είναι πολύ σημαντική. Και για την υπεράσπιση της χρειάζονται οι σωστές συμμαχίες που θα σέβονται την ιδιαιτερότητα των προτεραιοτήτων και συμφερόντων του κάθε συμμάχου.

Συμπερασματικά βάσει των παραπάνω η Χρυσή Αυγή βλέπει θετικά μια στενότερη γεωπολιτική συνεργασία με τη Ρωσία. Μια Ρωσία που μέσω των τωρινών εκπρόσωπων της εξωτερικής της πολιτικής έχει επιδείξει μια σθεναρή και αποφασιστική στρατηγική υπεράσπισης των συμφερόντων της. Αλλά με σεβασμό και αυτοθυσία στους συμμάχους της και τα ιδιαίτερα συμφέροντα τους όπως αποδεικνύεται αυτό τον καιρό στην Συρία.

Άρα και ποιος Έλληνας δεν θα ήθελε ένα Κράτος ευλογημένο από το Θεό, όπως είπε και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, κ. Ν. Μιχαλολιάκος, με μοναδικό γνώμονα την ευμάρεια του Ελληνικού Έθνους; Και ο Θεός για την Ελλάδα και την Ρωσία είναι ομόδοξος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stochos-ths-natoikhs-parousias-o-strathgikos-elegchos-tou-aigaiou-kai-h-apo#ixzz46uwzT4NI

Exit mobile version