Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο σταλινικός αποκλεισμός των τριτέκνων και των πολυτέκνων από την διαβούλευση για το εθνοκτόνο φορολογικό – ασφαλιστικό

Στην χθεσινή κοινή συνεδρίαση των επιτροπών οικονομικών και κοινωνικών υποθέσεων κατατέθηκαν προτάσεις από τους εκπροσώπους των κομμάτων σχετικά με ποιους φορείς θα πρέπει να κληθούν, προκειμένου να εκφράσουν άποψη στις αρμόδιες επιτροπές αναφορικά με το νομοσχέδιο – έκτρωμα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Η Χρυσή Αυγή πρότεινε να προσέλθουν οι Ενώσεις Τριτέκνων και Πολυτέκνων ως οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι αλλά και από τους πλέον πληττόμενους από τα εθνοκτόνα Μνημόνια που ψήφισαν όλοι πλην Χρυσής Αυγής.

Μετά λύπης διαπιστώσαμε σήμερα κατά την ακρόαση των φορέων ότι δεν είχαν προσκληθεί οι εν λόγω δύο φορείς.

Προφανώς η ανθελληνική κυβέρνηση δεν ήθελε να ακούσει αυτούς τους διαχρονικούς ήρωες, οι οποίοι δεν λογαριάζουν την παρατεταμένη κρίση και συνεχίζουν να φέρνουν στον κόσμο νέους Έλληνες και να τους αναθρέφουν κάτω από πολύ αντίξοες οικονομικές και όχι μόνο συνθήκες.

Αλήθεια κύριοι συναρμόδιοι υπουργοί Αλεξιάδη και Κατρούγκαλε πώς ευελπιστείτε ότι θα σώσετε το ασφαλιστικό και το φορολογικό όταν με τα εθνοκτόνα Μέτρα που φέρνετε προς ψήφιση σύντομα δεν θα υπάρχει εργατικό δυναμικό, είτε γιατί αυτό μεταναστεύει μαζικά στο εξωτερικό, είτε διότι μέσω της άμεσης και έμμεσης γενοκτονίας την οποία διαπράττετε, καθώς και της αθρόας λαθρομετανάστευσης προσπαθείτε να αλλοιώσετε δραματικά έως εξάλειψης το Ελληνικό Έθνος;

Η Χρυσή Αυγή ως το μοναδικό Κίνημα που βάζει σε πρώτη προτεραιότητα τον Έλληνα -όπως το Σύνταγμα επιτάσσει- μέσω του προγράμματος της δίνει απόλυτη προτεραιότητα και αρωγή στην ελληνική οικογένεια με την στήριξη της τεκνοποίησης, την έμπρακτη επιβράβευση των τριτέκνων και των πολυτέκνων, καθώς και την απαγόρευση των φόνων που διαπράττονται μέσω των ανεξέλεγκτων αμβλώσεων.

Από τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο μέχρι τον τελευταίο Χρυσαυγίτη θα δώσουμε σθεναρά τον Αγώνα για την Σωτηρία του Έθνους και της Πατρίδας μας.

Ηλίας Παναγιώταρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-stalinikos-apokleismos-twn-triteknwn-kai-twn-poluteknwn-apo-thn-diabouleu#ixzz46xrrvJlm

Exit mobile version