Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεμείναμε από συμμάχους – Ξεμείναμε από Ηγέτες. Μόνη λύση η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Αρθρογραφώ εδώ και πάρα πολύ καιρό… Ενώ στο τιμόνι βρίσκονται κατά καιρούς διάφορες κυβερνήσεις, διαφόρων αποχρώσεων με ένα κοινό. Την ανικανότητα και τον άκρατο ανθελληνισμό. Ποτέ άλλοτε όμως, δεν με έχει πιάσει τόση απογοήτευση. Ποτέ άλλοτε δεν έχει μαυρίσει τόσο πολύ η ψυχή μου σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο σήμερα. Όπου και αν κοιτάξω, χρειάζεται δουλειά. Όπου και αν κοιτάξω γκρεμίζονται τα πάντα από ανίκανους και επικίνδυνους πολιτικούς, ενώ το σλόγκαν στις εδήσεις είναι οι νέοι φόροι.

Όπου και αν μιλήσω, σε μικρούς και μεγάλους, βλέπω κατήφια και κακή ψυχολογία.
Βλέπω γονείς να ετοιμάζουν στα παιδιά τους τις βαλίτσες για το εξωτερικό, βλέπω γέρους να μετράνε δακρυσμένοι τα φραγκοδίφραγκα για να πάρουν ένα παγωτό στα εγγόνια τους.
Βλέπω μανάδες και πατεράδες να μην έχουν ελπίδα…

Το μόνο θετικό που μπορώ να γράψω είναι η ταχύτατη προετοιμασία που κάνει η Χρυσή Αυγή ώστε να διεκδικήσει την εξουσία. Γιατί η εξουσία στην Χρυσή Αυγή, είναι ο μόνος δρόμος για την επιβίωση του Ελληνισμού και της Ελλάδας. 

Τι να γράψω για την Ευρώπη που κλείνει τα σύνορά της και εξαθλιώνει τους πολίτες της υποχρεώνοντας τους να ανέχονται τους ξένους;
Τι να γράψω για τους φόρους στην χώρα μας;
Ποια πολιτισμένη χώρα επιβάλλει τέτοιους δυσβάσταχτους φόρους στην ιδιοκτησία και στην επιχειρηματικότητα; Να γράψω για την οικονομία; Ποια πολιτισμένη χώρα επιβάλλει στους πολίτες της capital control ή μνημόνιο χωρίς τέλος και μιλάει για οικονομία;

Τι να γράψω για τους πολιτικούς της χώρας μας, που έχει αναγάγει ως μείζων εθνικό στόχο την φτωχοποίηση του λαού με μισθούς και συντάξεις πείνας, ενώ η έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης μεταφράζεται στο να είναι φτωχοί όλοι πλην λίγων;

Τι να γράψω για την Ελλάδα των Hot Spot, της Ειδομένης, μιας Ελλάδας εξαθλιωμένης, που αργοσβήνει, παθητική, ανήμπορη, αξιοθρήνητη. 

Μια Ελλάδα που δεν μοιάζει με εκείνη που έχουμε μέσα στην καρδιά μας οι Έλληνες Εθνικιστές!

Τι να γράψω για τους Έλληνες, που έχουν μετατρέψει τις εφορίες στην δική τους “Ειδομένη” όπου έχουν δημιουργήσει στις εφορίες τα δικά τους Ηot Spot μόνο και μόνο για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, ζητώντας παράλληλα συγχώρεση επειδή έκτισαν ένα κεραμίδι πάνω από τα κεφάλια των παιδιών τους.

Πως να σας μιλήσω για την χώρα μας, όταν άλλοι αποφασίζουν για εμάς;

Η δυστυχία μας καλημερίζει στους διαδρόμους των Βρυξελλών και του Βερολίνου τα κοράκια και μαζί συναντούν την Βελκουλέσκου στις σουίτες του Χίλτον. Εκεί που παίρνονται όλες οι δυσάρεστες αποφάσεις για εμάς…

Σε ποιο πολιτισμένο κράτος παίρνονται αποφάσεις για τους πολίτες μέσα σε ξενοδοχεία; 
Αποφάσεις για το πότε θα εργαζόμαστε και πόσα θα παίρνουμε σύνταξη, πόσος θα είναι ο μισθός μας ως τότε, αν θα έχουν θέρμανση τα σχολεία μας ή χαρτί και κιμωλία να γράψουν, κάθε πότε θα πιάνει καράβι στην άγονη γραμμή, αν θα έχουμε υπό εθνική ιδιοκτησία το ρεύμα, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια.

Που και πως θα φοιτούν οι μαθητές και οι σπουδαστές. Ακόμη και αν θα μπορούν οι μελλοντικοί επιστήμονες, που υπό το βάρος των αδιεξόδων μεταναστεύουν, να ονειρευτούν ένα καλύτερο αύριο, αφού θα καταλήξουν φθηνά εργατικά χέρια…

Οι όποιες καγκελαρίες κάνουν την δουλειά τους… Φορτώνουν την Ελλάδα με προβλήματα, προσπαθώντας να σώσουν τις πατρίδες τους, ενώ για να δώσουν δανεικά χρήματα στην Ελλάδα που φορτώθηκε το χρέος τους, υποκινούν το μίσος εναντίον της Ελλάδας…

Αρκεί να σταθείτε απέναντι από μια τηλεόραση την ώρα των δελτίων ειδήσεων για να καταλάβετε πως πλέον η χώρα μας, βρίσκεται σε κίνδυνο…

Και το πλέον ανησυχητικό είναι πως στερούμαστε ηγετών με όραμα, τόσο στην χώρα μας όσο και στην Ευρώπη, ενώ οι οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις στην Γηραιά Ήπειρο, είναι αρνητικές και συνεχώς χειροτερεύουν.
Η σημερινή κακή εικόνα είναι αποτέλεσμα των λανθασμένων αποφάσεων των ηγεσιών της Ε.Ε. συνολικά, οι οποίες φάνηκαν κατώτερες των προσδοκιών, ενώ ο περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας ορισμένων κρατών-μελών και η απόσπαση του δικαιώματος έκδοσης νέου χρήματος, που συνεπάγεται οικονομική ασφυξία για τα μέλη της, είναι το μεγαλύτερο (αρνητικό) επίτευγμά της!

Ο μεγάλος όγκος των μεταναστευτικών ροών προς την Ε.Ε. όπου πολίτες και μετανάστες, ζουν δραματικές καταστάσεις, επιδείνωσε το όλο κλίμα, ενώ με αφορμή το μεταναστευτικό, η συνθήκη Schengen ξηλώνεται γρηγορότερα από ότι είχε δημιουργηθεί.

Η “ευρωπαϊκή ενοποίηση” καταρρέει με θόρυβο…

Κάτω από το βάρος όλων αυτών των δυσμενών παρατηρήσεων, καθημερινά, μειώνεται ο αριθμός των υποστηρικτών της ευρωπαϊκής ενοποίησης, ενώ η λέξη “δημοψήφισμα” ακούγεται συχνά και σε όλες τις γλώσσες πλέον…

Αν το δημοψήφισμα στις 23 Ιουνίου για το Brexit αποβεί θετικό, η Ολλανδία, η Αυστρία, ακόμη και η Γαλλία, θα είναι οι επόμενες χώρες που θα σκέφτονται τον εαυτό τους εκτός Ε.Ε.

Η Ευρώπη νοσεί σοβαρά και αυτοκαταστρέφεται.

Σε αυτό το εχθρικό κλίμα, εμείς, ξεμείναμε από συμμάχους, αφού προηγουμένως χρησιμοποιηθήκαμε ως πειραματόζωα της διεθνούς οικονομικής κρίσης ενώ φράσεις τύπου “τέλειωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα”, που είπε ο υπουργός κ.Αλεξιάδης για την φορολογία, αλλά και το ασφαλιστικό που κατατέθηκε την Παρασκευή, αποτελειώνουν κάθε ελπίδα για μαζικές, σοβαρές, ξένες ή εγχώριες επενδύσεις στην χώρα, ενώ εκτελούν τον φορολογούμενο πληθυσμό.

Χάθηκαν λοιπόν όλα;  ΟΧΙ!
Έχουμε ένα ευτύχημα σαν λαός και σαν Έθνος. Έχουμε ο ένας τον άλλον στην δύσκολη στιγμή. Σε εκείνη την στιγμή, ενωνόμαστε και μεγαλουργούμε.
Εσείς και εγώ, έχουμε μια αστείρευτη πηγή από Ιδέες, Αρχές και Αξίες απόρροια της μακραίωνης ιστορίας. Και είναι αυτές οι Αρχές και οι Αξίες που θα μας βγάλουν από το σημερινό τέλμα.

Ο λαός μας, γεμάτος υπερηφάνεια και σεβασμό για την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια, με δική του νομοτέλεια, αντιπαρατάσσει απέναντι στον αμοραλισμό του πλανήτη, τον δικό του μεγαλειώδες κόσμο.

Τον μεγαλύτερο πολιτισμό στην Παγκόσμια Ιστορία, την μεγαλύτερη Ιστορία της Ανθρωπότητας,  που στέκεται υπεράνω των αδυναμιών μας.

Η δυνατότητα να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες δεν είμαστε απλοί κομπάρσοι της Ιστορίας, ούτε μας αξίζουν οι σύγχρονοι “Ιεροεξεταστές” της Ευρώπης βρίσκεται στα χέρια μας!
Όποτε και αν γίνουν εκλογές, και να είστε σίγουροι πως θα γίνουν τώρα κοντά, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!

 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version