Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Βρίσκομαι περίπου χίλια χιλιόμετρα από το σπίτι μου, βασικότερο από τα καθήκοντα μου είναι να ασφαλίζω την εδαφική μας ακεραιότητα, φυλάσσοντας σύνορα. Εκπαιδεύτηκα ως βαρυοπλίτης, τηρώντας επαγρύπνηση και ο μισθός μου φίλοι και συναγωνιστές είναι 8,80 ευρώ τον μήνα. Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης, τονίζω πως σε καμία περίπτωση δεν βαρυγκωμώ που εκτελώ το χρέος μου όσο θλιβερές κι αν είναι οι υπάρχουσες συνθήκες, απλά νιώθω κάπως άτυχος που δεν γεννήθηκα λίγο νωρίτερα. Η αδικία είναι μεγάλη. Για παράδειγμα όλοι γνωρίζουμε τα προνόμια ενός κοινού κοπρόσκυλου του δημοσίου, ή την εύνοια του ανθελληνικού κράτους προς τους λαθρομετανάστες. Από την άλλη, το ιερότερο των ιερών που ακούει στο όνομα Έλληνας Στρατιώτης σε τελευταία μοίρα. Μέσα από τον ενάρετο και δίκαιο Αγώνα μας, ας κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να διατηρήσουμε την φλόγα ζωντανή και η κάθαρση να έρθει σύντομα. Είμαι Έλληνας Εθνικιστής και αποστολή μου είναι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την εξυγίανση του τόπου μου. Να μην κουραστώ, να μην φοβηθώ, να μην χάσω την πίστη μου, να μην κάνω πίσω. KATΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Άκης Θ.

Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Χρυσή Αυγή

Πριν  ένα μήνα περίπου με ενημέρωσε η νηπιαγωγός της κόρης μου ότι ήρθε κάτι σαν εγκύκλιος που έλεγε να στείλουμε ρούχα και τρόφιμα για τους ”πρόσφυγες” και φυσικά αρνήθηκα μονολεκτικά. Άκουσα τα πιο απίστευτα πράγματα για να με πείσει, αλλά αυτό που με εξόργισε ήταν η σύγκριση των λαθρομεταναστών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας με την προσφυγιά της μικρασιατικής καταστροφής. Απάντησα λοιπόν ότι θα έπρεπε να ντρέπεται να κάνει αυτήν την σύγκριση και έφυγα εξοργισμένος, σκεφτόμενος ότι βρίσκω διαστρεβλωτές της αλήθειας σε όλο το δημόσιο. Φανταστείτε τι πλύση εγκεφάλου κάνουν στα παιδιά μας.

Δημήτρης

Οι ανθέλληνες των Εξαρχείων κατέστρεψαν το άγαλμα που απεικονίζει την σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο!

Μια κυβέρνηση  που δεν παλεύει για τους πολίτες αλλά για τους τραπεζίτες. Πληροφορούνται οι Έλληνες πως δέχονται όλα τα καταστροφικά μέτρα που ζητάν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Τα ψηφίζουν μάλιστα μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και για να μην υπάρξει ενημέρωση  και η ΕΣΗΕΑ πραγματοποιεί απεργία μέχρι τη Μ. Τετάρτη. Τα ψηφίζουν κοροϊδεύοντας τους Έλληνες ότι είναι για το καλό τους, ώστε να παραμείνει η Ελλάδα στη ζώνη του ανύπαρκτου πλέον για τους πολίτες της ευρώ. Μια αέναη αποικία χρέους, γεμάτη από κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών, όπου σπαταλώνται τα τελευταία οικονομικά αποθεματικά που υπάρχουν με μοναδικό σκοπό την εκπλήρωση των ιδεοληψιών της κυβέρνησης. Συμπαραστάτης σε αυτή τη προσπάθεια η αξιωματική αντιπολίτευση της ΝΔ και όλο το κλεπτοκρατικό τόξο που έφερε τη χώρα σε αυτά τα χάλια. Μοναδική φωνή της λογικής σε όλο αυτό τον παραλογισμό, η Χρυσή Αυγή η οποία δίνει με συνέπεια λόγων και έργων τον αγώνα υπέρ του Έθνους τόσο ενάντια στα μνημόνια αλλά και ενάντια στη λαθρομετανάστευση.

Σ.Μ.

Οι Times αποκαλύπτουν αυτά που κρύβουν οι “νταβατζήδες”: Δεκάδες βιασμοί παιδιών στο “Hot Spot” του Ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-m.-tetarth-27-apriliou-2016#ixzz46yZi0b39

Exit mobile version