Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αμπελόκηποι, Αθήνα

Την Παρασκευή 22 Απριλίου στα γραφεία της Τ.Ο. Αμπελοκήπων πραγματοποιήθηκε ομιλία – παρουσίαση από το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη, του βιβλίου “Η Ελληνική Γεωπολιτική στον 21ο Αιώνα”. Προλογίζοντας το συγγραφέα ο Συναγωνιστής Σταύρος Κρίκος, τόνισε ότι τα όσα έχει βιώσει και βιώνει η Πατρίδα μας από την ύπαρξη της ως Έθνος, ανάγονται στη γεωπολιτική και γεωστρατηγική της θέση και στο κομβικό ρόλο που διαδραμάτιζε στη παγκόσμια σκακιέρα, για τη παγκόσμια κυριαρχία. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Αλεξανδράκης, ο οποίος, ανέλυσε εμπεριστατωμένα την επιστήμη της γεωπολιτικής και τον τρόπο που επηρεάζει την Ελλάδα.

Αναφέρθηκε στον αέναο αγώνα για τον έλεγχο της λεγόμενης “Καρδιογαίας” σαν εγγύηση για τον έλεγχο ολόκληρου του κόσμου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τελευταίες δεκαετίες, και στις πολεμικές επιχειρήσεις οι οποίες περιελάμβαναν τον παράγοντα “έλεγχο του πετρελαίου” καθώς και τον εκδημοκρατισμό κάποιων κρατών είτε με απευθείας στρατιωτικές επεμβάσεις είτε με “αυθόρμητες” εξεγέρσεις πληθυσμών που στο τέλος απεδείχθησαν ότι τελέσθηκαν από πράκτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία. Τόνισε ιδιαίτερα τις αναξιοποίητες ακόμη πλουτοπαραγωγικές πηγές που διαθέτει το υπέδαφος της Ελλάδας, σε συνάρτηση με τον οικονομικό πόλεμο που μας έχει κηρύξει η διεθνής τοκογλυφία.

Τα παραπάνω γεγονότα ευνόησαν τη λαθρομετανάστευση με αποτέλεσμα η πατρίδα μας να κατακλυσθεί κατά μεγάλο μέρος από φανατικούς ισλαμιστές του χαλιφάτου, αποφασισμένους για όλα όπως διαπιστώσαμε από τη δράση τους στη Συρία. Μετά το πέρας της ομιλίας του απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκομένων. Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος.

Η Ελληνική Γεωπολιτική στον 21ο Αιώνα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Β.Θ. με θέμα: “Το Ξίφος και το Βιβλίο”. Ο συναγωνιστής επισήμανε ότι το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εξαπολύει ιδεολογική και ηθική επίθεση για τη χειραγώγηση και την ενσωμάτωση, και τη φθορά συνειδήσεων. Ο αγώνας του Εθνικιστή είναι πολιτικός και ιδεολογικός ενάντια στο ένοχο πολιτικό κατεστημένο, με στόχο  να προβάλλει καθημερινά  την πολιτική και  την ιδεολογία, τις αξίες και τα ιδανικά μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-ampelokhpoi-athhna#ixzz471Zpr7qK

Exit mobile version