Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυλαία στο MEGA: Ζητά ξεμπλοκάρισμα λογαριασμών για να πληρώσει μισθούς και δώρο Πάσχα

Αυλαία στο MEGA: Ζητά ξεμπλοκάρισμα λογαριασμών για να πληρώσει μισθούς και δώρο Πάσχα

Η απόλυτη κατάρρευση για το MEGA πλησιάζει.

Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ με επιστολή της στην ALPHA BANK, την οποία απέστειλε την Δευτέρα 25 Απριλίου, ζητά να ξεμπλοκαριστούν περίπου 800.000 ευρώ από τους δεσμευμένους λογαριασμούς της, προκειμένου όπως αναφέρεται να πληρωθεί το υπόλοιπο του μισθού Μαρτίου και το δώρο του Πάσχα.

Μάλιστα, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, που υπογράφει την επιστολή, κάνει λόγο για τις ποινικές συνέπειες που θα έχει από την μη καταβολή του δώρου, ενώ χαρακτηρίζει ως «αδικαιολόγητη» και «αιφνιδιαστική» την δέσμευση των λογαριασμών, αναφέροντας ότι «Αποστερούμενη ταμειακής ρευστότητας η εταιρεία δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις, αλλά ούτε καν μισθολογικές»!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η λέξη τραγική ίσως και να φαντάζει λίγη για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στο MEGA.

Όση κατανόηση κι αν υπάρχει για τους εργαζόμενους του σταθμού με τους χαμηλούς μισθούς, το κανάλι αυτό κατέστη λαομίσητο λόγω της συστηματικής διαστρέβλωσης της αλήθειας και της παραχάραξης της πραγματικότητας που επιχειρούσε.

Το MEGA, το οποίο «προφήτευσε» το… τέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, βρίσκεται λίγο πριν το δικό του οριστικό και αληθινό τέλος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sta-prothura-tou-telous-to-mega.-zhta-jemplokarisma-logariasmwn-gia-na-plhr#ixzz471dDT0Pg

Exit mobile version