Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Του βγήκε το… σταλινικό: Ο σύμβουλος του Τζέφρυ, Κοτζιάς απέκλεισε την Χρυσή Αυγή από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Του βγήκε το... σταλινικό: Ο σύμβουλος του Τζέφρυ, Κοτζιάς απέκλεισε την Χρυσή Αυγή από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Χθες συνεδρίασε το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής υπό την αιγίδα του υπουργού Εξωτερικών Κοτζιά, ο οποίος απέκλεισε προκλητικά το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα της χώρας, την Χρυσή Αυγή.

Με πρόσχημα την αποκάλυψη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το όνομα της Μακεδονίας μας, την οποία ο Κοτζιάς χαρακτήρισε ως… διαρροή εμπιστευτικού εγγράφου, ο υπουργός Εξωτερικών απέκλεισε από την ενημέρωση για τα κρίσιμα εθνικά θέματα 500 χιλιάδες Έλληνες που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή.

Προφανώς ο κ. Κοτζιάς θυμήθηκε το σταλινικό του παρελθόν, καθώς είναι πρώην φανατικός κουκουές, επονομαζόμενος και “Σουσλώφ του ΚΚΕ”.

Ένα από τα βιβλία του είναι το «επιστημονικό» πόνημα 95 σελίδων με τίτλο «Η Πολωνία και Εμείς», που εκδόθηκε το 1981 από τον κομμουνιστικό εκδοτικό οίκο «Σύγχρονη Εποχή», στο οποίο εκθείαζε το δικτατορικό καθεστώς Γιαρουζέλσκι.

Αργότερα ο Κοτζιάς συνεργάστηκε στενά με το κλεφτοΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε σύμβουλος του Θεόδωρου Πάγκαλου αλλά και του Τζέφρυ Παπανδρέου, όταν αυτοί είχαν αναλάβει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Είναι λογικό λοιπόν να αποκλείει με γελοία προσχήματα την Χρυσή Αυγή, γιατί γνωρίζει ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν συμβιβάζονται και δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω στα Εθνικά Δίκαια της Πατρίδας μας! 

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Ιδού το έγγραφο του ΥΠΕΞ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tou-bghke-to…-staliniko-o-sumboulos-tou-tzefru-kotzias-apekleise-thn-chru#ixzz472dCbZBO

Exit mobile version