Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Μ. Πέμπτη 27 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Μ. Πέμπτη 27 Απριλίου 2016

Μαζεύουν τα ταμειακά διαθέσιμα από όλους τους δημόσιους οργανισμούς σε μια προσπάθεια να πληρώσουν τις υποχρεώσεις στους διεθνείς τοκογλύφους και να αποτρέψουν το ενδεχόμενο χρεοκοπίας… Αυτό που δεν έχουμε δει να ετοιμάζεται από τους ΣΥΡΙΖαιους, αυτούς που λένε ότι η καριέρα είναι χολέρα, είναι ένα σχέδιο μετάβασης στη δραχμή. Ως Έλληνες Εθνικιστές είμαστε υπέρ της εθνικής ανεξαρτησίας, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την επιστροφή στη δραχμή. Αναρωτιέμαι όμως αν οι άχρηστοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι εις θέσιν έστω και να φτιάξουν ένα σχέδιο για ομαλή μετάβαση στη δραχμή ή αν η μετάβαση στη δραχμή θα γίνει με όρους Σόιμπλε. Επενδύσεις δεν υπάρχουν, μειώσεις μισθών και συντάξεων γίνονται συνέχεια, όλες οι δυναμικές επιχειρήσεις μεταφέρουν την έδρα τους εκτός της χώρας. Θα περάσουμε δύσκολες ώρες ως χώρα με αυτούς που μπλέξαμε! Ο Θεός να βάλει το χέρι του μέρες που είναι. Καλή δύναμη σε όλους μας, καλή Ανάσταση και καλή φώτιση στους πολιτικάντηδες που έχουμε, ώστε να φύγουν μια ώρα αρχύτερα!

Κωνσταντίνα Μ.

Η Χρυσή Αυγή φέρνει Βενιζέλο, Σαμαρά, Σημίτη και Γιωργάκη στην εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια – ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκληση αποτελεί για τους Έλληνες πολίτες η δέσμευση για φύλαξη του υπουργού Φλαμπουράρη με σχεδόν πάνω από εκατό αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες. Η πρόκληση γίνεται ακόμη πιο χειρότερη όταν στη πράξη αποδεικνύεται καθημερινά ότι οι ζωές και οι περιουσίες των Ελλήνων μένουν απροστάτευτες λόγω έλλειψης δυνάμεως των αστυνομικών τμημάτων σε όλη την επικράτεια. Μένουν απροστάτευτα και βορρά των απρόσκλητων εισερχομένων που υποδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά. Οι διαθέσιμοι αστυνομικοί για ουσιαστική αποτροπή των εγκλημάτων είναι ελάχιστοι και βλέπουμε φαινόμενα ακόμη και λιθοβολισμούς και κατάλυσης του κράτους από τους ισλαμιστές που παριστάνουν τους πρόσφυγες. Ένα κράτος σε αποσύνθεση από του πολιτικάντηδες που κυβέρνησαν τη χώρα εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Σε όλο αυτό το παραλογισμό η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής αποτελεί όαση και δύναμη προοπτικής για τη διατήρηση τους Έθνους και αποτροπή από τη καταστροφή που έρχεται.

Ν.Π.

Η Ελληνική Αυγή για την Αττική καταγγέλει την υποκρισία των μνημονιακών Νεοδημοκρατών

Τον εξαπατημένο παριστάνει ο Τσίπρας πάλι. Αφού τον έβαλαν να γδάρει τα αποθεματικά της Βουλής, του ΕΟΠΥΥ και άλλων οργανισμών και αυτός το έκανε για να προχωρήσει η αξιολόγηση στο Eurogroup της Μ. Πέμπτης, οι ευρωπαίοι για ακόμη μια φορά του την… έφεραν. Δεν θα γίνει το Eurogroup της Μ. Πέμπτης γιατί ο Ντάισελμπλουμ δεν είχε σκοπό να το συγκαλέσει. Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί με το θέατρο της δήθεν διαπραγμάτευσης. Τα δύσκολα πέρασαν, τα χειρότερα έρχονται.

Θ.Τ.

Αυλαία στο MEGA: Ζητά ξεμπλοκάρισμα λογαριασμών για να πληρώσει μισθούς και δώρο Πάσχα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-m.-pempth-27-apriliou-2016#ixzz474Zqutvn

Exit mobile version