Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγελαφικοί! Τα “λιγούρια” του κλεφτοΠασόκ ονειρεύονται εξουσία, εκκολάπτοντας αυγά… δράκων

Τραγελαφικοί! Τα “λιγούρια” του κλεφτοΠασόκ ονειρεύονται εξουσία, εκκολάπτοντας αυγά... δράκων

Εάν στον ΣΥΡΙΖΑ, ως μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ, είναι “λιγούρια της εξουσίας”, τι να πει κανείς για το… πρωτότυπο δείγμα, δηλαδή το ίδιο το ΠΑΣΟΚ;

Διακαής πόθος ή γκάφα; Σίγουρα πάντως, η Φώφη Γεννηματά κατάφερε με μια πασχαλινή ευχετήρια κάρτα (εμπνευσμένη από την δημοφιλή σειρά “Game of Thrones”) να δώσει τροφή σε νέα σενάρια εμπλοκής της στην κυβέρνηση! Και τούτο διότι σε αυτήν υπήρχαν τρία αυγά δράκων, τα οποία είχαν διαφορετικό χρώμα, πράσινο, κόκκινο και μπλε.

Οι πιο υποψιασμένοι έσπευσαν να μιλήσουν για ένα σαφές μήνυμα που υποβόσκει πίσω από την κάρτα, συμπληρώνοντας ότι μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή των χρωμάτων αλλά και η σειρά με την οποία παρατίθενται. Προς τούτο, πολλοί ενέπλεξαν και την κρίσιμη πολιτική συγκυρία που διάγει η κυβέρνηση, λόγω των πιέσεων των δανειστών για την νομοθέτηση προληπτικών μέτρων, της τάξης των 3,8 δισ. ευρώ.

Σ’ όλα αυτά οι εναπομείναντες πασόκοι επιχείρησαν να δικαιολογηθούν δίνοντας τις δικές τους “εξηγήσεις”. “Εμπνευσμένη από τη σειρά “Game of Thrones” είναι η πασχαλιάτικη κάρτα της Φώφης Γεννηματά. Η κάρτα εύχεται καλό Πάσχα χρησιμοποιώντας τη γνωστή γραμματοσειρά της σειράς και απεικονίζει τα τρία αβγά από τα οποία γεννήθηκαν οι δράκοι με τους οποίους η Daenerys Targaryen ξεκινά έναν αγώνα, με τον οποίο απελευθερώνει λαούς από τη σκλαβιά” σημείωναν συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Πέρα, όμως, από την όποια “λιγούρα” της Φώφης και των υπολοίπων πασόκων, εντύπωση αρνητική κάνει το γεγονός ότι η ευχετήρια κάρτα της Γεννηματά δεν σχετίζεται στο ελάχιστο με την Ελληνορθόδοξη παράδοση του Λαού μας, αλλά με μια τηλεοπτική σειρά φαντασίας!

“Στον κόσμο τους” οι άλλοτε πανίσχυροι πασόκοι, αλλά πάντοτε εκτός τόπου και χρόνου στην πραγματική ζωή…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-ligouria-tou-pasok-deichnoun-thn-epithumia-tous-gia-summetochh-tous-se-k#ixzz47A5ZVxTY

Exit mobile version