Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Σκληρή διαπραγμάτευση Νο.2»: Στο ίδιο έργο θεατές οι Έλληνες πολίτες πριν από την υπογραφή του 4ου Μνημονίου

«Σκληρή διαπραγμάτευση Νο.2»: Στο ίδιο έργο θεατές οι Έλληνες πολίτες πριν από την υπογραφή του 4ου Μνημονίου

Άρχισε πάλι η προβολή του γνωστού προπαγανδιστικού έργου του δήθεν «αδιεξόδου» και της «επικείμενης καταστροφής» που προηγείται των υπογραφών στο εκάστοτε μνημόνιο, «αριστερό», «δεξιό» ή κεντρώο. Όπως πάντα, πριν οι πολιτικάντηδες υπογράψουν επαίσχυντα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού και συμφωνήσουν σε ακόμα περισσότερη εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, έχουν παρέμβει οι νταβατζήδες και τα ΜΜΕ τους, προκειμένου  να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι η καταστροφή των μνημονίων θα μας σώσει από την «οικονομική καταστροφή».

Για άλλη μία φορά οι συριζαίοι απορροφούν τα αποθεματικά των δημοσίων οργανισμών και για άλλη μία φορά ξεπροβάλλει η εκλογολογία και οι περισπούδαστες αναλύσεις των «ειδικών» σχετικώς με το πόσο μεγάλη είναι η «καταστροφή» που μας περιμένει αν δεν υπάρξει συμφωνία. Το έργο είναι παιγμένο πολλές φορές και έχει αρχίσει πραγματικά και καταντάει βαρετό.

Η μόνη διαφορά του επικοινωνιακού βομβαρδισμού των Ελλήνων επί Σύριζα – Ανέλ είναι ότι τώρα διαβάζουμε ότι «αποχώρησαν οι θεσμοί χωρίς συμφωνία», ενώ επί Πασόκ – ΝΔ διαβάζαμε ότι «αποχώρησε η τρόικα χωρίς συμφωνία».

Οι αμερικανοί «σύμμαχοί» μας, ύστερα από την «ηχηρή παρέμβαση Ομπάμα υπέρ της Ελλάδος» τίθενται στο πλευρό του ΔΝΤ, το οποίο απαιτεί ολοένα και σκληρότερα μέτρα. Οι γερμανοί, με την σειρά τους, στέκουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους για ένα νέο «προληπτικό μνημόνιο» και οι συριζαίοι διαρρέεουν εκλογικά σενάρια.

Ουσιαστικά, όσον αφορά το τελευταίο, πρόκειται για το τελευταίο χαρτί του Τσίπρα, πριν υπογράψει το 2ο Μνημόνιο της αριστεράς και ισοφαρίσει τη νουδούλα στο ντέρμπι της εθνοπροδοσίας. Στέλνει μήνυμα στον Μητσοτάκη να μην τον πολυζορίσει γιατί αλλιώς θα κάνει εκλογές και τότε θα πρέπει ο Μητσοτάκης και η ψευτοδεξιά να βάλουν την υπογραφή τους κάτω από το νέο αυτό εθνοκτόνο μνημόνιο.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να γνωρίζει κάθε Έλληνας είναι ότι και με Σύριζα και με νουδούλα η πολιτική όσον αφορά τα μνημόνια και το λεγόμενο «προσφυγικό» θα παραμείνει η ίδια. Απλώς αν έχουμε Σύριζα θα λέμε «θεσμοί» αντί για τρόικα, ενώ αν έχουμε νουδούλα τα “Hot Spot” θα τα χτίζει η Siemens (με το αζημίωτο) αντί για τις ΜΚΟ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sklhrh-diapragmateush-no.2-sto-idio-ergo-theates-oi-ellhnes-polites-prin-ap#ixzz47A7Z9iHF

Exit mobile version