Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «φιλέλληνας» Σάντερς απολύει εκατοντάδες συνεργάτες του, δείχνοντας το σκληρό πρόσωπο του καπιταλισμού

Ο «φιλέλληνας» Σάντερς απολύει εκατοντάδες συνεργάτες του, δείχνοντας το σκληρό πρόσωπο του καπιταλισμού

Μπορεί η καθεστωτική προπαγάνδα να δαιμονοποιεί πλήρως τον Τραμπ και να αποθεώνει τους αντιπάλους του στο Δημοκρατικό Κόμμα Σάντερς (κυρίως) και Κλίντον, όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική ως προς τις «αγαθές» προθέσεις των δύο τελευταίων. Για τον Σάντερς διαβάσαμε κάτω από τον τίτλο: «Ο Σάντερς θα απολύσει εκατοντάδες από το προσωπικό της καμπάνιας του –  Για να εστιάσει την προσοχή του στη νίκη του στην πολιτεία της Καλιφόρνιας» τα εξής:

«Ο υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις εκλογή προέδρου Μπέρνι Σάντερς είπε χθες ότι σκοπεύει να απολύσει εκατοντάδες από το προσωπικό της προεδρικής του εκστρατείας και να εστιάσει την προσοχή του στη νίκη του στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, είπε η εφημερίδα Τάιμς της Νέας Υόρκης χθες.

Ο Σάντερς, γερουσιαστής από την πολιτεία Βερμόντ, είπε σε συνέντευξή του στους Τάιμς ότι σκοπεύει να παραμείνει στον αγώνα παρότι έχασε τέσσερις από τις πέντε πολιτείες σε προκριματικές εκλογές τη Τρίτη, γεγονός που τον απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από την Χίλαρι Κλίντον, η οποία προηγείται.

Θέλουμε να κερδίσουμε όσους περισσότερους εκλέκτορες μπορούμε, οπότε δεν χρειαζόμαστε εργαζόμενους τώρα σε (διάφορες) πολιτείες στη χώρα“, είπε ο Σάντερς σύμφωνα με την εφημερίδα».

Αυτό, λοιπόν, το οποίο παρατηρούμε είναι ότι ο «φιλέλληνας» (από πού κι ως πού;) Σάντερς είναι κι αυτός ένας αδίστακτος αρριβίστας, ο οποίος δρα ανεξέλεγκτα μέσα στους γραπτούς και άγραφους νόμους του καπιταλισμού. Με ελαφρά τη καρδία θα απολύσει εκατοντάδες υπαλλήλους του, επειδή δεν είναι πολύ αποδοτικοί στο να πετύχει αυτός τους ατομικούς σκοπούς του.

Το όλο περιστατικό πέρασε στα «ψιλά» των ΜΜΕ ή δεν αναφέρθηκε και καθόλου. Εάν, όμως, το έπραττε αυτό ο Τραμπ, τότε καταλαβαίνετε τι θα γινόταν…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-filellhnas-santers-apoluei-ekatontades-sunergates-tou-deichnontas-to-sklh#ixzz47DX873Hu

Exit mobile version