Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στους εγκάθετους της Άγκυρας για την ενθουσιώδη υποδοχή της Χρυσής Αυγής στα Πομακοχώρια

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό και την αδυναμία αντίδρασης του τουρκικού προξενείου αποκαλύπτουν δημοσιεύματα τούρκων και τουρκόφρονων αναφορικά με την επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στη Γλαύκη της Ξάνθης.

Ο χαρακτηρισμός «απόβαση» που χρησιμοποιείται, είναι ο πλέον ενδεικτικός της αναταραχής που προκλήθηκε στους πράκτορες του προξενείου, οι οποίοι στάθηκε αδύνατο να ματαιώσουν την μεγαλειώδη συγκέντρωση. Οι Έλληνες Πομάκοι δεν λύγισαν μπροστά στις απειλές των πρακτόρων της Άγκυρας και υποδέχτηκαν με ανείπωτη χαρά και συγκίνηση τους βουλευτές, τα στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Το μένος των εγκάθετων της Άγκυρας καταδεικνύεται στα εν λόγω δημοσιεύματα, όπου αξίζει να αναφερθεί πως υιοθετείται ο χαρακτηρισμός «νεοναζιστικό κόμμα», χαρακτηρισμός που χρησιμοποιείται συλλήβδην από τα τουρκοπροσκυνημένα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.

Όσο και να γαβγίζουν όμως τα σκυλιά του προξενείου και οι νεογενίτσαροι της ψευτοδεξιάς και της αριστεράς, οι Έλληνες Πομάκοι πλέον γνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα στο πλευρό τους!

Διαβάστε επίσης: Γλαύκη Ξάνθης: Οι Έλληνες Πομάκοι λένε ΟΧΙ στην τουρκική προπαγάνδα! Δυναμική παρουσία στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής! Φωτορεπορτάζ, 3 Βίντεο

Για πρώτη φορά Εθνικιστική εκδήλωση στα χωριά των Ελλήνων Πομάκων – Η Χρυσή Αυγή στην Γλαύκη του νομού Ξάνθης

Ακολουθούν μερικά δημοσιεύματα 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-stous-egkathetous-ths-agkuras-gia-thn-enthousiwdh-upodochh-ths-chru#ixzz47FCfqPc0

Exit mobile version