Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Στο Σταυρό των μνημονίων η χώρα και η Χρυσή Αυγή, καλεί στην εξεταστική Βενιζέλο, Σαμαρά, Σημίτη και Παπανδρέου τώρα . Ζητά να έρθουν ενώπιον της πρόσωπα και στοιχεία, που αφορούν : Όλες τις συμβάσεις που έχουν συνάψει (κόμματα και ΜΜΕ). Όλες τις σημερινές οφειλές τους. Όλη την σχηματισθείσα δικογραφία των Εισαγγελέων Καλούδη και Πεπόνη. Όλα τα σχετικά πορίσματα της τράπεζας της Ελλάδος. Όλα τα πρόσωπα(πολιτικά, κομματικά, διοικητικά, τραπεζικά), που φέρονται να εμπλέκονται σε εγκλήματα. Όλους τους βουλευτές που έχουν καταθέσει σκανδαλώδεις τροπολογίες που ξεπλένουν τους ιθύνοντες των οικονομικών εγκλημάτων, και όλους τους επιφανείς Σταύρο Ψυχάρη, πρόεδρο ΔΟΛ, Φώτη Μπόμπολα, πρόεδρο της Πήγασος Α.Ε., Βενιζέλο, Παπανδρέου, Σημίτη, πρώην προέδρους Πασόκ, Σαμαρά, Καραμανλή, πρώην προέδρους ΝΔ, Στουρνάρα, Προβόπουλο, πρώην προέδρους Τράπεζας της Ελλάδος. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, έχει το ηθικό σθένος μιας και ελεγχθεί πολλάκις από το ΣΔΟΕ να ζητά ουσιαστικό ξεκαθάρισμα ώστε οι κλέφτες να πάνε φυλακή και τα κλεμμένα να επιστρέψουν στους πενόμενους Έλληνες.

Σ.Μ.

Κυριάκο Τσίπρα ή Αλέξη Μητσοτάκη; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Συγχαρητήρια ίσως οι ποιο σημαντική και συγκινητική εκδήλωση γενικά που έγινε ποτέ στα χωριά των Πομάκων . Είστε αξιέπαινοι που δεν αφήσατε την πανάρχαια αυτή ελληνική φυλή, έρμαιο του τουρκικού προξενείου και της ανθελληνικής κυβέρνησης που επέτρεψε να γίνει βορρά του. Για μια ακόμη φορά μπράβο, στους Έλληνες βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό και Ευάγγελο Καρακώστα και τους άλλους Συναγωνιστές που συμμετείχαν σε αυτή τη προσπάθεια αυτή.

Ζαφ. Κ.

Έρχεται η Κάρτα του Πολίτη: Ο Τόσκας έχει συγκροτήσει δύο επιτροπές για να είναι έτοιμη το 2017!

Αν αναρωτιέστε στα χέρια τίνος βρίσκονται τα 9/10 του πλούτου της χώρας έπρεπε να πάτε στην κηδεία του Αρσένη. Θα τους βλέπατε σχεδόν όλους εκεί να αποχαιρετούν τον «μεγάλο» φιλολαϊκό πολιτικό και ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος ο λαός που τόσο αγνά και άδολα υπηρέτησε ο εκλιπών, λάμπει διά της απουσίας του, προφανέστατα από κοινή αγνωμοσύνη. Αλλά τι τα θες… Έτσι είναι πάντα οι λαοί… Αγνώμονες… (βλέποντας φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν φρίκαρα.. δεν θυμάμαι τόσο μεγάλη σύναξη κοράκων, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, μαζεμένων). Επομένως σωστά απουσίαζε από τη σύναξη η Χρυσή Αυγή και ασφαλώς εννοεί όταν λέει οι κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα στους Έλληνες.

Γεωργία Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-30-apriliou-2016#ixzz47IYZXpUL

Exit mobile version