Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια – Παρουσία του Συναγωνιστή Α. Γρέγου στην άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας

Την Τετάρτη στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Βορείων Προαστίων οι παρευρεθέντες φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες. Αρχικά ο συναγωνιστής, βουλευτής Αθηνών, Γεώργιος Γερμενής παρουσίασε ένα νέο “εργαλείο” ενημέρωσης και διάδοσης των θέσεων της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην καθιέρωση ενός εβδομαδιαίου ιδεολογικού δελτίου, το οποίο θα αποτελεί την επίκαιρη έκφραση της ΓΡΑΜΜΗΣ του Κινήματος έχοντας σαν βάση τις αποφάσεις του 8ου Συνεδρίου. Το δελτίο αυτό θα παρέχει συγχρόνως επιχειρήματα και στοιχεία προς εδραίωση των αρχών μας. Ακολούθως ανέγνωσε, κάνοντας και τον κατάλληλο σχολιασμό, το πρώτο κείμενο με την επίκαιρη γραμμή του Κινήματος.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρης Δεβελέκος πραγματοποίησε μία ομιλία με θέμα “Υπεράνω πάντων ο Αγώνας”. Στην γεμάτη εθνικιστικό παλμό ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στους συνεχείς αγώνες, που πρέπει να διεξάγουν όλοι οι Χρυσαυγίτες, χωρίς κανένα ίδιον όφελος, για την σωτηρία της Πατρίδας μας. Τόνισε ιδιαίτερα τις δυσκολίες αυτού του αγώνα, λόγω της τακτικής των συνεχών λασπολογιών των ΜΜΕξαπάτησης εναντίον του Κινήματος και εκφοβισμού των οπαδών του. Επισήμανε δε ότι αυτή η τακτική, λόγω της αυξανομένης απήχησης της Χρυσής Αυγής στον Ελληνικό λαό, πρόκειται εντατικοποιηθεί και γί’ αυτό πρέπει να εντείνουμε την προσοχή μας και τις αγωνιστικές μας δράσεις.

Τέλος έλαβε τον λόγο ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος, ο οποίος αφού αναφέρθηκε  στην προετοιμασία της συμμετοχής της Τοπικής την Μεγάλη Πέμπτη στην δράση στα διόδια των Αφιδνών, ευχήθηκε στους συναγωνιστές καλή Ανάσταση και καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας. Η εκδήλωση έλαβε τέλος όπως πάντα με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Την Κυριακή 24 Απριλίου η συμπρωτεύουσα υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα. Με τις δέουσες τιμές και την ανάλογη λαμπρότητα, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης που συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην περιοχή της Τούμπας, τίμησαν την άφιξή της. Το παρόν στην τελετή έδωσε και ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσής Αυγής, Αντώνιος Γρέγος, ο οποίος έγινε δέκτης θερμών εκδηλώσεων από απλούς πολίτες αλλά και από εκπροσώπους συλλόγων και σωματείων που πλαισίωναν την εκδήλωση δηλώνοντας του τη στήριξη τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn482#ixzz47Ibx0jqU

Exit mobile version