Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Α’ Ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής

Το Α’ Ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής

Στις 23 Απριλίου συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο καινοτόμο όργανο της Χρυσής Αυγής, το οποίο απαρτίζεται από την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος και του αιρετούς Συναγωνιστές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Κοινοβούλιο και το Ευρωκοινοβούλιο. Απόσταγμα των εργασιών της πρώτης αυτής συνεδρίασης ήταν το Α’ Ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, το οποίο και σας παρουσιάζουμε:

Α’ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

« ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 9o ΣΥΝΕΔΡΙΟ»

Από τις 26 έως και τις 27 Μαρτίου 2016 συνήλθε το 8ο Συνέδριο του «Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή». Οι εργασίες του πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, σε συνεδριακή αίθουσα μεγάλου κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών.

Το 8ο Συνέδριο ενέκρινε την ανανέωση της θητείας του Γενικού Γραμματέα Συναγωνιστή Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, καθώς και τις Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής που περιλαμβάνουν τον απολογισμό δράσης του Κόμματος και τα πολιτικά του καθήκοντα μέχρι το 9ο Συνέδριο, λαμβάνοντας υπόψη τις συζητήσεις και τις προτάσεις στις προηγηθείσες Προσυνεδριακές Συγκεντρώσεις του Κόμματος τον Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2016. Επίσης ενέκρινε μετά ψηφοφορία την νέα Κεντρική Επιτροπή και την συγκρότηση του παρόντος καινοτόμου γνωμοδοτικού συμβουλευτικού οργάνου, του «Εθνικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου», στο οποίο θα συμμετέχουν πλέον της Κεντρικής Επιτροπής και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου (ευρωβουλευτές, βουλευτές, περιφερειακοί, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι).Το «Εθνικό Συμβούλιο του Λαϊκού Συνδέσμου» θα συνεδριάζει έως τέσσερις φορές ετησίως -και όποτε άλλοτε κριθεί αναγκαίο- και θα έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα προς την Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος.

Στο πνεύμα του Κεντρικού Καθοδηγητικού Συνθήματος του Συνεδρίου: «Θέλουμε την Πατρίδα μας Πίσω», παρουσιάστηκαν οι συμπυκνωμένες ιδεολογικές κατευθύνσεις του Εθνικιστικού Κινήματος στον 21ο αιώνα με τίτλο «Χρυσή Αυγή: Ένα Σύγχρονο και Δυναμικό Ιδεολογικό Κίνημα», όπως και η σύνοψη με τα βασικά σημεία του επικαιροποιημένου πολιτικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής.

Τα παράγωγα έγγραφα του 8ου Συνεδρίου συγκροτούν την ξεκάθαρη κατεύθυνση δράσης στα θεμελιακά ιδεολογικοπολιτικά ζητήματα, με βάση την στρατηγική του Κόμματος. Εξοπλίζουν περαιτέρω την Χρυσή Αυγή, προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις της πολιτικής πάλης και να αντιμετωπίσει με συντριπτική αποφασιστικότητα τις δυσκολίες, επιβεβαιώνοντας τον κομβικό ρόλο του Κινήματος ως πρωτοπορίας της Εθνικής Αντίστασης.

Μεταξύ των προτάσεων των Τοπικών Οργανώσεων, επί πολιτικών και ιδεολογικών ζητημάτων, που ενέκρινε το σώμα των Συνέδρων ήσαν :

Ο Λαός μας πεθαίνει αργά από κλιμακούμενο δημογραφικό μαρασμό. Η πατρίδα μας είναι δέσμια και υπόδουλη Διεθνών Πλουτοκρατικών Κύκλων, ενώ κυβερνάται από διεθνιστές και κοσμοπολίτες αρνησιπάτριδες, που διέλυσαν την Εθνική Παιδεία, υπονόμευσαν την Εθνική Άμυνα και μετέβαλαν την ελληνική κοινωνία σε βόθρο ανομίας, υλισμού και αθεΐας. Η λαθρομετανάστευση και η οικονομική καταβαράθρωση συνεχίζονται πολλαπλασιαστικά. Ενάντια σε αυτές τις δυνάμεις της παρακμής και της σήψης στέκει μόνο και ακλόνητο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή, τρίτη ως τώρα κοινοβουλευτική δύναμη της χώρας, σε πείσμα της λύσσας και του δόλου των εχθρών.

Οι τρέχουσες κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις προμηνύουν ότι η ένταση της καθεστωτικής, κρατικής και παρακρατικής βίας και καταστολής σε βάρος του Κινήματος, αλλά και η περιστολή των πολιτικών ελευθεριών των Εθνικιστών θα αποκρυσταλλωθούν σε άδικες και εμπαθείς νομοθετικές ρυθμίσεις (ίσως έως και συνταγματική αναθεώρηση), στις οποίες θα ενσωματωθούν και ξενοκίνητοι εθνοαποδομητικοί και αντιπατριωτικοί σχετικοί νόμοι και περιορισμοί της ΕΕ. Το καθεστώς και τα «κεντροδεξιά» ή «αριστερά» κόμματά του θα υπερβούν, με παρανομίες, ακόμα και τα πλαίσια της μεταπολιτευτικής πλουτοκρατικής αστικής ψευτοδημοκρατίας που οι ίδιοι καθιέρωσαν. Έχουν επιλογή, κατευθυνόμενη από τους αφέντες τους Διεθνείς Επικυρίαρχους, να τσακίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα, να παρεμποδίσουν με κάθε τρόπο και την παραμικρότερη εθνικοποίηση των λαϊκών μαζών.

Συνεπώς η επιλογή των καθεστωτικών αρχόντων και των υπηρετών τους συνδέεται αναπόσπαστα με τον περιορισμό, την δαιμονοποίηση και την ποικιλόμορφη δίωξη της δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, όχι μόνο με την πολιτική δίωξη και τις αστήρικτες κατηγορίες εναντίον του Αρχηγού και των Συναγωνιστών, όχι μόνο με την κτηνώδη βία κατά μονήρων συντρόφων μας, που κλιμακώθηκε μέχρι την άνανδρη δολοφονία των συντρόφων μας Φουντούλη και Καπελώνη. Αλλά και με την ανακήρυξη του αντιεθνικισμού ως «επίσημης» καθεστωτικής-κρατικής ιδεολογίας, με αξιοποίηση κάθε συκοφαντίας και ψεύδους, καθώς και με παραχάραξη – κατάφωρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, με την συνεπικουρία των ΜΜΕ.

Είναι αναγκαίο το Κίνημά μας και το Κόμμα να αποκτήσουν πλήρη ετοιμότητα, με βασική κατεύθυνση την ανάπτυξη πιο ουσιαστικών και ισχυρών δεσμών με όσο γίνεται μεγαλύτερο τμήμα των λαϊκών στρωμάτων, καθώς και να αντιμετωπίσουμε δραστικά τις αδυναμίες που μας κατατρέχουν (είτε αδυναμίες επιτυχούς τακτικού – πολιτικού προσανατολισμού, είτε λήψεως καρποφόρων πρακτικών μέτρων). Πρόκριμα της επιτυχίας του Αγώνα μας είναι η ακάματη συνέχισή του μέχρι την Νίκη του Έθνους. Πορευόμαστε συντεταγμένοι και αποφασιστικοί στην προχαραγμένη πορεία μας γιά Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Ανασυγκρότηση : Όποτε και να διενεργηθούν εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα είναι ενισχυμένη, καθώς είναι η αλύγιστη ψυχή της Εθνικής Αντίστασης! Η πορεία μας όμως δεν στοχεύει απλά στα νικηφόρα εκλογικά ποσοστά, αλλά και στην καθολική αφύπνιση του Ελληνισμού, γιατί σκοπός της Χρυσής Αυγής είναι η Προστασία του Λαού, η Σωτηρία της Πατρίδας και η Αναγέννηση του Έθνους!

«Υπέρ την Νίκην η Δόξα»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-a-pshfisma-tou-ethnikou-sumbouliou-ths-chrushs-aughs#ixzz47K09s5HU

Exit mobile version