Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας – Καμμένος: Γεμίσανε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες, φτωχοποιήσαν τον Λαό και πάνε μια… βαρκάδα να ξεκουραστούν

Τσίπρας - Καμμένος: Γεμίσανε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες, φτωχοποιήσαν τον Λαό και πάνε μια... βαρκάδα να ξεκουραστούν

Mίνι διακοπές στο Πόρτο Ύδρα έκαναν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πολιτικοί αναχώρησαν για το πολυτελές θέρετρο περίπου στις 11:30 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής. Οι Τσίπρας και Καμμένος μαζί με δύο άντρες της προσωπικής τους ασφάλειας επιβιβάστηκαν στο μικρό, γρήγορο και ευέλικτο σκάφος του υπουργού Άμυνας «Julestoo».

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε με τζιν πουκάμισο, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Ο Τσίπρας φορούσε κίτρινο μπλουζάκι, μαύρο καπέλο και μαύρα γυαλιά ηλίου. Έπειτα από ταξίδι λίγης ώρας ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφτασαν σε πολυτελή βίλα στην περιοχή του Πόρτο Ύδρα όπου σύμφωνα με περίοικους ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται συχνά τα σαββατοκύριακα.

Λογικό και θεμιτό να φεύγουν για διακοπούλες παρέα ο Τσίπρας με τον Καμμένο. Από την μία έχουν… κουραστεί από την διάλυση της χώρας με τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση και από την άλλη άμα κάνουν χώρια διακοπές αυξάνονται οι πιθανότητες να τους δει και κανάς Έλληνας στον δρόμο και να ακούσουν… γαλλικά. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-kammenos-gemisane-thn-ellada-me-lathrometanastes-ftwchopoihsan-ton#ixzz47KfSm6Ak

Exit mobile version