Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συρία: Μπαράζ βομβαρδισμών από τζιχαντιστές στις ελεύθερες συνοικίες του Χαλεπίου – Δεκάδες νεκροί, πολλά παιδιά

Συρία: Μπαράζ βομβαρδισμών από τζιχαντιστές στις ελεύθερες συνοικίες του Χαλεπίου - Δεκάδες νεκροί, πολλά παιδιά

Γενοκτονία στο Χαλέπι, σωρός τα νεκρά παιδιά, δεκάδες νεκροί και τραυματίες από τις ρουκέτες των «μετριοπαθών» ισλαμιστών

Οι τρομοκράτες της Αλ Νούσρα και ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες που είναι θυγατρικές της καταπάτησαν για μια ακόμη φορά την ανακωχή και στόχευσαν πολίτες μέσα στις συνοικίες Aazamiya, Macharqa και Souleymaniya στο Χαλέπι.

Μια πηγή της αστυνομικής διεύθυνσης ανέφερε στο Sana ότι η ελίτ της τρομοκρατίας που εδρεύει στη συνοικία Bostan al-Bacha και Bostan al-Qasser, έπληξε με ρουκέτες κατοίκους των συνοικιών και προκάλεσαν το θάνατο δεκάδων ανθρώπων και τον τραυματισμό εκαντοντάδων. Ο ανταποκριτής του SANA στο Χαλέπι επιβεβαίωσε ότι 3 πρόσωπα εκ των οποίων 1 παιδί έπεσαν νεκροί και 19 άλλα τραυματίστηκαν εκ των οποίων 6 παιδιά και 4 γυναίκες σε επίθεση τρομοκρατών με ρουκέτες κατά της συνοικίας al-Aazamiya στην πόλη.

 

Η ίδια πηγή πρόσθεσε στο SANA ότι τα τρομοκρατικά δίκτυα χτύπησαν με ρουκέτες τις συνοικίες Mohafaza, Jamiliya, Aziziya, Bab Faraj και Sleiman Halabi, προκαλώντας το θάνατο 2 ατόμων και 15 άλλων. Την ίδια στιγμή εικόνα γενοκτονίας του συριακού λαού μεταδίδουν άλλα συριακά μέσα με σωρό από  άψυχα κορμιά παιδιών που στοιβάζονται κυριολεκτικά στο δάπεδο του νοσοκομείου του Χαλεπίου. Για δεκάδες μάρτυρες κάνουν λόγο και πολλούς άλλους τραυματίες οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η σφαγή συνεχίζεται με δεκάδες ρουκέτες κατά των περιοχών του Χαλεπίου και μόνο στη συνοικία jumaliyah υπήρξαν 4 και πάνω από 25 τραυματίες οι περισσότεροι εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση. Οι κάτοικοι της δυτικής πλευράς του Χαλεπίου που ελέγχει ο στρατός εξάπτονται όταν ακούν τις μεγάλες δυνάμεις να μιλούν για διακοπή των εχθροπραξιών.

«Ανακωχή! Αυτή έγινε μια λέξη προκλητική για τους κατοίκους του Χαλεπίου δεν μπορούν πια να υποφέρουν», δηλώνει ο Saad Aliya, ένας 27 χρονος οδηγός. «Δεν πιστεύω ότι ούτε ένας από τους τρομοκράτες στο Χαλέπι θέλει την εκεχειρία .Αυτοί είναι όλοι δολοφόνοι και αυτοί επιδίδονται στο να μας δολοφονούν!»

Νέο μακελειό σε αρμένικη συνοικία στο Χαλέπι από ισλαμιστές τρομοκράτες

«7 νεκροί και 50 τραυματίες  και κατάρρευση ενός κάποιου αριθμού κατοικιών μετά από πτώση ρουκετών. Τα ασθενοφόρα ως κι αυτήν τη στιγμή μεταφέρουν τους τραυματίες. Χτυπήθηκε η αρμενική συνοικία Midan πριν μισή ώρα κατέρρευσαν κτίρια και καταπλάκωσαν κόσμο. Ακούγονται ουρλιαχτά των κατοίκων. Πάνω από 10 οι νεκροί και παιδιά υπάρχουν μεταξύ των θυμάτων. Άλλες πηγές κάνουν λόγο για 5 νεκρούς εκ των οποίων 2 παιδιά και 40 τραυματίες ως πρώτη εκτίμηση» αναφέρει στο ρεπορτάζ το τοπικό μέσο Hispantv.

4 άτομα έπεσαν νεκροί ενώ 4 ακόμη τραυματίστηκαν από τις επιθέσεις στις συνοικίες Méridien και Macharqa στο Χαλέπι καθώς η εκεχειρία για μια ακόμη φορά παραβιάστηκε από την Αλ Νούσρα. Μια πηγή της αστυνομικής διεύθυνσης Χαλεπίου δήλωσε στο Sana ότι οι τρομοκράτες της Αλ Νούσρα που εδρεύουν στο Bustan al-Qasser, έπληξαν με ρουκέτες τη συνοικία Méridien του Χαλεπίου και σκότωσαν 2 άτομα, ένα ζευγάρι και τραυμάτισαν 4 καθώς και ότι  κατέστρεψαν το σπίτι τους. Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι τρομοκρατική οργάνωση θυγατρική της Αλ Νούσρα χτύπησε τη συνοικία Macharqa και σκότωσε 2 άτομα.

Με πληροφορίες από το dimpenews.com

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suria-mparaz-bombardismwn-apo-tzichantistes-stis-eleutheres-sunoikies-tou-c#ixzz47LMmRnMQ

Exit mobile version