Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Σχετικά με το άρθρο στο οποίο αναφέρετε για τα εγκώμια, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή η εξάλειψη των εγκωμίων που αναφέρονται στους εβραίους και το έγκλημά τους απέναντι στον Θεάνθρωπο. Πιο συγκεκριμένα, στον ναό του Αγίου Παντελεήμωνος Γλυφάδας, στον οποίο παρακολούθησα την ακολουθία της Μ. Παρασκευής, δεν αναφέρθηκε ούτε ένα από τα εγκώμια εναντίον των εβραίων! Ίσως δε για να μην είναι τόσο απροκάλυπτη η ενέργεια αυτή, παρέλειψαν και άλλα εγκώμια (χάριν συντομίας). Όλα θα τα αλλάξουν στο όνομα του “αντιρατσισμού” και “αντισημισμού”. Ακόμα και παραδόσεις χιλιετιών θυσιάζονται στο βωμό της πολυπολιτισμικότητας και της νέας τάξης πραγμάτων. Σας εύχομαι καλή Ανάσταση και σύντομα να έρθει και η ανάσταση του έθνους μας.

Σπυρίδων

Πέτρος Γαϊτάνος: “Σιγά μη μετανιώσω που υποστήριξα την Χρυσή Αυγή! Είπα την Αλήθεια”

Υπογράφουν αδιαμαρτύρητα κάθε επαίσχυντη μνημονιακή διάταξη. Ισχυρίζονται όμως, πως τάχα κάνουν σκληρή διαπραγμάτευση. Στο ίδιο έργο θεατές. Τα ίδια που έλεγαν λίγο πριν εκχωρήσουν τα πάντα Παπανδρέου, Σαμαράς Βενιζέλος. Οι ιδιοτελείς πολιτικάντηδες Κάνουν για χάρη των Ελλήνων σκληρή διαπραγμάτευση. Μυστικά, συμφωνούν στην υπογραφή και του επόμενου βάρβαρου μνημονίου. Παράλληλα προβάλλουν το γνωστό προπαγανδιστικό έργο, το παραμύθι περί της διατήρησης μας στο αόρατο πλέον ευρώ. Της δήθεν επικείμενης οικονομικής καταστροφής αν βγούμε από το νόμισμα το οποίο στην κυριολεξία κατέστρεψε την Ελλάδα. Αυτό που δεν λένε είναι ότι χωρίς εθνικό νόμισμα δεν υπάρχει εθνική ανεξαρτησία. Η Χρυσή αυγή με το πρόγραμμα της και τις πολιτικές της θέσεις δίνει ρεαλιστικές λύσεις αν οι Έλληνες προ του κινδύνου της ολοκληρωτικής καταστροφής της χώρας πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους και αναθέσουν τη δημιουργία εθνικού κράτους στους Έλληνες Εθνικιστές.

Σ.Μ.

Ξέσπασε ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος κατά Φίλη και Ένωσης Αθέων για την κατάργηση των θρησκευτικών και την προσβολή της Ορθόδοξης Πίστης – ΒΙΝΤΕΟ

Μέγιστο πατριωτικό καθήκον…η επανόρθωση έναντι της ιστορίας, του εγκλήματος της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς, να πετάξει τους Έλληνες πομάκους στα χέρια των μογγόλων, λόγω της διαφορετικής θρησκευτικής τους επιλογής, που τελικά μάλλον εξαναγκασμένη και όχι ελεύθερη ήταν. Συγχαρητήρια στον Αρχηγό και στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για αυτή την πρωτοβουλία. Χρυσή Αυγή παντού…για την Πατρίδα και το Λαό!!!

Αντώνης Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-1-maiou-2016#ixzz47M5takkS

Exit mobile version