Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πύργος, Πιερία

Για ακόμα μία εβδομάδα, μέλη της Χρυσής Αυγής Πύργου πραγματοποίησαν σειρά δράσεων στο κέντρο της πόλης. Εκατοντάδες φυλλάδια και εφημερίδες διανεμήθηκαν σε κεντρικά σημεία του Πύργου και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με αρκετούς κατοίκους και να ακούσουμε τα προβλήματά τους που φυσικά εστιάζονται στο μόνιμο θέμα των σκουπιδιών που πνίγουν την πόλη μας.

Επίσης πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία στο νοσοκομείο του Πύργου, όπως γίνεται άλλωστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να καλύψουμε τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν πάντα στον τομέα της Υγείας. Ενημερώνουμε τέλος τους φίλους μας, ότι το μεγάλο Σάββατο, το γραφείο μας θα παραμείνει κλειστό.

Μεγάλη Τετάρτη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας πραγματοποιήθηκε ομιλία του συναγωνιστή Αργύρη Καρυπίδη με θέμα “Ο όρκος των αρχαίων Αθηναίων εφήβων”. Αναλύθηκε ο όρκος που έδιναν οι νεαροί Αθηναίοι των 18 ετών όταν η πόλις τους έδινε την ασπίδα και το δόρυ για να στρατευθούν. Ο όρκος αποκτά σήμερα διαχρονική αξία και είναι επίκαιρος καθώς αποτελεί παράδειγμα τού πώς πρέπει και οι σημερινοί Έλληνες να φέρονται στην πατρίδα τους και τί πρέπει να διδάσκουν στα παιδιά τους να κάνουν. Αγώνας και τιμή για την πατρίδα, τα ιερά, τα όσια, αγώνας και τιμή για κάθε τι εθνικό είτε παρελθοντικό είτε τωρινό είτε μελλοντικό. Ένας αγώνας που οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής σε όλα τα μέρη της Ελλάδος ξέρουν να δίνουν. Ο όρκος του τότε είναι και η υπόσχεση του τώρα για όλους τους αγωνιστές του εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn483#ixzz47OFapPyZ

Exit mobile version