Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

BREXIT: Η έξοδος που τρομοκρατεί τους Ευρωπαίους και τα διδάγματα που πρέπει να πάρουν οι κυβερνώντες

BREXIT: Η έξοδος που τρομοκρατεί τους Ευρωπαίους και τα διδάγματα που πρέπει να πάρουν οι κυβερνώντες

Πλησιάζει γοργά η ώρα του αγγλικού δημοψηφίσματος για παραμονή ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το αντιλαμβάνεται κανείς αυτό κοιτάζοντας τις συνεχείς δηλώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων, αλλά και την ροή ειδήσεων των ΜΜΕ σε όλη την υφήλιο, όπου αναφέρεται ο κίνδυνος οι βρετανοί να ψηφίσουν «ΝΑΙ» και να βγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως ήδη παρείχαν στον βρετανό πρωθυπουργό ένα πακέτο προνομίων, προκειμένου να πείσει τους υπηκόους του να ψηφίσουν «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα. Επιπλέον, διαβάσαμε τις δηλώσεις των ίδιων ηγετών ότι στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής, όποτε κι αν αυτή γίνει, το σημαντικότερο θέμα θα είναι το BREXIT και όχι το οικονομικό θέμα της Ελλάδος ή το λεγόμενο «προσφυγικό».

Γίνεται ευκόλως αντιληπτή, λοιπόν, η σπουδαιότητα του εν λόγω ζητήματος για τους διεθνείς πλουτοκράτες, αλλά και η βούλησή τους να παραμείνει η Βρετανία μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ας δούμε, όμως, τα δεδομένα, προκειμένου να μπορούμε να κάνουμε μία αντιπαραβολή με το ελληνικό ζήτημα.

Η Βρετανία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, αλλά όχι της ζώνης του ευρώ. Κοινώς, δεν έχουν κοινό νόμισμα με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά έχουν διατηρήσει το εθνικό τους νόμισμα. Επιπλέον αυτού δεν είναι δεμένοι με τις υπόλοιπες χώρες υπό τη μορφή ενός μνημονίου, ενώ αντιθέτως η Ελλάδα έχει ήδη τρία και συντόμως τέσσερα.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι οι ευρωπαίοι «τρέχουν» προκειμένου να περιορίσουν μία ζημιά πολύ μικρότερη από αυτή που θα προκαλούσε ένα αντίστοιχο GRexit. Μας έρχεται εδώ, βεβαίως, κατά νου η δήλωση Τούσκ ότι «για λίγα εκατομμύρια θα καταστρέψετε την Ευρωπαϊκή Ένωση», η οποία ειπώθηκε λίγο πριν την υπογραφή του τρίτου αριστερού μνημονίου. Όπως ευστόχως έχει τονίσει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, δεν είπε ότι «θα καταστρέψετε την Ελλάδα», αλλά την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κοινώς αυτό είναι το διακύβευμα και γίνεται φανερό τώρα με την συζήτηση για το BRExit.

Αντιλαμβάνεται, έτσι, ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα ότι οι πολιτικοί της χώρας έχουν απεμπολήσει το μέγιστο διαπραγματευτικό τους εργαλείο, προκειμένου να συνεχίσουν να υπογράφουν δουλοπρεπώς το ένα μνημόνιο μετά το άλλο. Και αυτό συμβαίνει διότι είναι οι ίδιοι δεμένοι με τους διεθνείς τοκογλύφους, αφού ενδεχόμενη ανυπακοή θα συνοδευτεί από το γκρέμισμα της εγχώριας κλεπτοκρατίας και μία σωρεία αποκαλύψεων περί των γεγονότων που οδήγησαν στην οικονομική κατάρρευση της χώρας. Και τότε κανένας πολιτικάντης δεν θα είναι άμοιρος ευθυνών απέναντι στον Ελληνικό Λαό.

Αυτή την κάθαρση φοβούνται και για αυτό έσπευσαν στην κατασκευή της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, της Χρυσής Αυγής, όταν έγινε αντιληπτό ότι οι εξαγγελίες της περί κάθαρσης δεν ήταν γράμμα κενό, αλλά λόγια που ερχόντουσαν από την καρδιά εφήβων, που είχαν και την βούληση να την πραγματοποιήσουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brexit-h-ejodos-pou-tromokratei-tous-eurwpaious-kai-ta-didagmata-pou-prepei#ixzz47OG2Hqyf

Exit mobile version