Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανεργία: Πάντα πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα των Μνημονίων

Ανεργία: Πάντα πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα των Μνημονίων

Στοιχεία για την ανεργία στις χώρες της Ε.Ε., έδωσε η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία – Eurostat. Φυσικά, δεν είχαμε καμία… ανησυχία, μη χάσουμε την πρωτιά, που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία το ποσοστό της ανεργίας διαμορφώθηκε στο 24,4% τον Ιανουάριο του 2016 (ήτοι 1,16 εκατομμύριο, 21,1% για τους άνδρες και 28,7% για τις γυναίκες) ελαφρά αυξημένο από το 24,3% του Δεκεμβρίου 2015.

Και βέβαια, αυτά είναι τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας στις χώρες της ΕΕ. Τα χαμηλότερα σημειώθηκαν στην Τσεχία (4,1%) και στη Γερμανία (4,2%).

Επιπλέον, ανοδική πορεία είχαμε και στα ποσοστά της ανεργίας των νέων (όπου «νέοι» θεωρούνται οι κάτω των 25 ετών), από 49,3% το Δεκέμβρη του 2015 σε 51,9% τον Γενάρη. Εννοείται βεβαίως, ότι κι εδώ είμαστε πρώτοι και μάλιστα με διαφορά – με δεύτερη την Ισπανία (45,5%) και τρίτη την Κροατία (39%). Τα χαμηλότερα ποσοστά καταγράφονται στη Γερμανία (6,9%), την Τσεχία και τη Μάλτα (9,8%).

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων, ψοφοδεξιών κι αριστερών!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anergia-panta-prwth-se-olh-thn-eurwph-h-ellada-twn-mnhmoniwn#ixzz47OlBYe8Q

Exit mobile version