Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ετοιμάζεται το μαγικό πρόγραμμα της ΝΔ, θα λύνει τα προβλήματα χωρίς κανένα κόστος!

Ετοιμάζεται το μαγικό πρόγραμμα της ΝΔ, θα λύνει τα προβλήματα χωρίς κανένα κόστος!

Μπορεί ο φον Κούλης φανερά να ζητάει παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές (ευχόμενος να μην συμβεί ούτε το ένα ούτε το άλλο…), αλλά το κόμμα του δεν έχει καν πρόγραμμα. Τι γίνεται με το περιβόητο πρόγραμμα, που όπως είχε αποκαλύψει ο φον Κούλης το φτιάχνουν κεντρώοι και κεντροαριστεροί; «Συγγράφεται το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας», μας πληροφορεί το «Βήμα». Προς τι η καθυστέρηση; Προφανώς, γιατί… «το καλό πράμα αργεί να γίνει», που λέει κι η παροιμία.

Ωστόσο, η… φιλοσοφία του προγράμματος διέρρευσε και είναι η εξής:

«Και όπως υπογραμμίζει η Γραμματεία Προγράμματος του Κόμματος, πρόκειται για προτάσεις που δεν χρειάζονται κατά βάση χρήματα αλλά φέρνουν χρήματαπροσελκύουν επενδύσεις, αυξάνουν τον εθνικό πλούτο, κάνουν πιο αποτελεσματικό το δημόσιο, απλώνουν ένα δίχτυ προστασίας για τους ασθενέστερους, χτίζουν μια σύγχρονη εκπαίδευση και καθιστούν την Ελλάδα πιο αξιόπιστη και δυνατή».

Καταλάβατε; Το πρόγραμμα της νουδούλας θα είναι… μαγικό. Θα… λύνει όλα τα προβλήματα, χωρίς κανένα κόστος, για να μην χρειαστεί να απαντάει ο φον Κούλης σε… ευτελείς ερωτήσεις, του τύπου «και που θα τα βρείτε τα λεφτά;».

Οπότε, ας ετοιμαστεί ο ελληνικός λαός ν’ ακούσει -και πάλι!- ένα κάρο ψέματα!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pshnetai-to-magiko-programma-ths-noudoulas-tha-lunei-ola-to-problhmata-chwr#ixzz47PWHopPD

Exit mobile version